Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Geneva LIVE: Bentley se joaсă de-a SUV-ul la Geneva

7 Martie 2012 - 12:57
Ilie Toma
Geneva LIVE: Bentley se joaсă de-a SUV-ul la Geneva
De ceva vreme bună, zvonurile despre un apropiat SUV Bentley au devenit tot mai intense. Iar la Salonul Auto de la Geneva Bentley a şi făcut marele pas, dezvăluind conceptul primul SUV din istoria mărcii, numit EXP 9 F.

Dacă vorbim de un Bentley, ar trebui să utilizăm termeni obişnuiţi pentru această marcă, precum „superlativ”, „divin”, sau „inspiraţie”. În realitate, Bentley a adus la Geneva o adevărată urâţenie de SUV, care pare să-şi bată joc de întreaga istorie nobilă a mărcii britanice. Silueta acestuia pare preluată în raport de 99% de pe Range Rover Vogue, iar partea frontală e întra-atât de exagerată, încât te întrebi cui i-a venit în cap "minunata" idee de design. Agresivitatea exterioară e subliniată şi de jantele imense, de 23 de inch, cu care a fost echipat conceptul de la Geneva.

Totuşi, interiorul aduce un lux cât se poate de specific mărcii, cu inserţii de lemn natural şi piele de o fineţe rară. Faţă de partea tehnică, însă, cei de la Bentley nu au decis deocamdată care dintre două motoare mari ale grupului VW s-ar putea încadra mai bine – cel de 6.0 litri W12, prezent pe Volkswagen Phaeton şi Audi A8, sau noul motor twin-turbo V8 de 4.0 litri. După cum declară reprezentanţii Bentley, chiar şi o motorizare hibridă ar fi posibilă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter