Noua Dacia Dokker. Maşina căreia îi place să muncească.
18 Mai 2012, 15:45
În gama Dacia se vor alătura în curând
două noi modele – Dokker şi Dokker
Van – care vor constitui o întruchipare
mai accesibilă a modelelor Renault
Kangoo şi Kangoo Express. Ca şi
noua Dacia Lodgy, cele două modele
nu vor mai fi asamblate în România,
ci la noua uzină Dacia din regiunea
Tanger, Maroc.

Numele Dokker vine de la
englezescul „dockworker”, care
se traduce ca muncitor din porturi maritime, rolul căruia este, de
cele mai multe ori, de a încărca
şi descărca mărfuri. Prin urmare,
Dacia Dokker se vrea un muncitor
fidel şi eficient.

Dacia Dokker, în versiunea sa destinată transportului de pasageri, va putea avea una sau două uşi laterale
culisante, iar în spate accesul la spaţiul de încărcare va fi asigurat de două uşi, ca în cazul lui Logan MCV.
Cât priveşte partea frontală, aceasta imită în totalitate liniile noului Logdy. Conform creatorilor săi, Dacia Dokker
va avea cea mai mare suprafaţă de încărcare în categoria sa de preţ şi cel mai practic şi versatil habitaclu.

Ambele versiuni, Dokker şi Dokker Van, au fost dezvăluite la un salon auto din Casablanca, Maroc. Detaliile tehnice vor fi făcute publice ceva mai târziu de către Dacia.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
7
5,051
COMENTARII (27)
G e o
Floreşti, Moldova
la 18 Mai 2012 - 19:31
Decit un W Caddy mai vechi mai bine o dacie Dokker nou.
1
6
kamy
Chişinău
la 20 Mai 2012 - 02:15
Se extind hirburili mlea!..busuri, camioane nu fac? Detest marca aceasta..plastic si numai plastic...GHITON..eu personal asi alege si un W Caddy de pin 2005 decit acest Dokker care peste 2,3 ani va fi un hirb in adevaratul sens al cuvintului..

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=214371140

Nush pe ce te bazezi tu cind cumperi o masina..ca e noua si frumoasa? Eu pe calitate si fiabilitate:)
5
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 20 Mai 2012 - 16:46
Kamy: Zici ca e numai plastik s.a.m.d., daka sincer ce te astepti tu de la o masina de 7-8 mii noua, cu atit mai mult ca e Dacia? Roca lunara precis ca nu va avea niciodata pe ea...
2
1
G e o
Floreşti, Moldova
la 20 Mai 2012 - 20:08
Kamy eu de exemplu daca am sa o am nu ma gindesc sa car cu ea shiklej shiapa cum kara altii...si nu cred ca e asa de drea masina cum crezi tu? da ce vrei de asa bani sa staii pe piele si cu calldura la buca?
1
0
kamy
Chişinău
la 20 Mai 2012 - 23:41
VB_1One de asta si zic ca mai bine un W Caddy mai vechi decit dokker)) Tu ce ai alege un MB w124 de vreo 6 mii€ sau logan nou?))) Asta e aceiasi poveste ca si cu Caddy;) Cind apare ceva nou .totzi zic ca.e bun, frumos .si tot asa..aduceti-va aminte cind a aparut primul logan.in 2004 daca nu ma gresesc..la toti le placea..insa acum dupa citiva ani.toti le detesta...mergi in ea ca in carutza..dokeru o sa fie bun numai 2,3 ani pe urma o sa fie ca si loganul...Tu sincer ce preferi un obiect frumos dar care se strica in citeva sec sau un obiect mai putin frumos dar care rezista in timp? ..o iau asa ca sa intelegi..ca altfel nu intelegi..Inca esti copil si la tine frumusetia e pe primul plan cred;)
1
0
kamy
Chişinău
la 20 Mai 2012 - 23:57
GHITON )))) cine o spus ca aceasta masina duce '''shiklej shiapa''?)) Aceasta masina este o masina utilitara! Si aici merge vb de rezistenta,calitate,fiabilitate si nu frumusete! Si sa stii ca W Caddy si peste 15 ani tot masina va fi.. Ai auzit ca nemtii sa face ceva de calitate proasta?..insa dokkeru dupa 3 ani nu o mai poti numi masina.. o sa mergi odata doua ori la service si a treia oara o sa ajungi la concluzia ca trebue schimbata cu totul..de un lucru imi pare rau..ca am lamurit ..insa in zadar..nu e prima oara cind iti explic niste lucruri elimentare:)
0
0
Mihail
Chişinău
la 21 Mai 2012 - 00:36
facuse top gear un test cu un vaz 2107... batea cu ciocanu in ia... si sarea ciocanu in sus da masina nici o sgirietura....
kamy...
da ce folos? dea cui nevoie sa tirii 2 tone de metal din urma ta? sa bagi bani in bac pe degeaba....
azi se folosesc toate materialele care dau avantaje... USOARE,ELASTICE....

daca ar fi doar din metal... la prima atingere se boteste si asa ramine... pe cind plasticul e destul de elastic si durabil in asa cazuri...
cind ai cauta si acele bmw-uri si acel lexus... au bamperile din plastic doar ca ascunse sub vopseaua etc...
masina destul de buna...
alegerile le apartin clientilor...
totusi oleac cam scumpa ;0
1
2
Mihail
Chişinău
la 21 Mai 2012 - 00:41
uitativa la acest test euroncap... toti cred ca cu o masina de 2 tone de fier este in siguranta .... :
http://www.youtube.com/watch?v=cJrXViFfMGk&feature=relmfu

si masina asta veche dupa cum se faceau prin anii respectivi... aveau fier nu saga...
uitativa cum sa distrus salonul... si uitativa la modelu nou ...ca practic salonu nu a suferit nici 1 cm de deformare... si e si el din plastic...
1
1
kamy
Chişinău
la 21 Mai 2012 - 01:13
Mihai daca e facuta din elemente usoare,elastice dc oare se strica foarte repede? Doar e facuta din materiale care dau avantaje nu?(vb ta) asta inseamna la tine rezistentza? Dc? un Caddy din 2005-6 costa 6-7 mii€ si acest dokker cam acelasii pret sau cu putin mai mult? Nemtii considera Loganul ca o masina de unica folosinta..dc oare? doar e o masina usoara si care are multe avantaje (pe care eu nu le vad) Tine minte ..toate masinili noi nu se compara cu cele din anii precedenti..la calitate..duritate am invedere..(ma refer la toate marcile) Acum se bazeaza pe cantitate nu calitate!
0
0
kamy
Chişinău
la 21 Mai 2012 - 01:25
Mihai ce ex ai dat:)) Tu nu te gindesti ce vechime are fierul ala? eu am avut invedere 10 15 ani..da tu imi compari o masina noua cu una din 59:D .Scopul testului dat este sa arate lumii cit de mult la progresat in 50 de ani! Citeste descrierea testului dat si vezi care este scopul..
0
0
OPC
Chişinău
la 21 Mai 2012 - 12:36
Eu personal merg al 4-lea an cu un Logan.... am ales vesriunea cea mai echipata si n-am investit inca nimic inafara de deservirile planificate! merg relativ putin si nu car "karamizi" in ea deaceia arata si merge ca NOUA!, daca ar fi sa mai fac acum inca o data alederea la fel as opta pentru o Dacie noua....
0
0
kamy
Chişinău
la 21 Mai 2012 - 14:56
OPC citi km ai parcurs pina acum?))))
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 21 Mai 2012 - 15:30
Kamy: Tu te consideri inteligent? Daca da... te rog sa nu mai aud de la tine asa vb ca: "tu esti kopil", "tu nu te gindesti" s.a.m.d. uite la tine cit de "expert" esti... Sa nu-ti aduc aminte cind ziceai ca ai E39 M5 2500cm3 diesel din 2005... Pha-ha-ha... mai mare prostie nu am auzit.

Daka serios nu-mi place de fel Dacia... e o caldare cu bucse ruginite. Dar... daca am scopul de a scoate socul din ea cu asta aducindu-mi profit bunishor intreprinderii, atunci mi-as lua una noua cu cea mai saraca complectatie. Am citeva avantaje: este noua, am garantie si vreo 3-4 ani fac ce vreau cu ea... Dupa care o vind, mai pun si iau alta noua la fel... Concluzia este ca: am masini noi si scot tot socul din ele in vreo 10 anisori, in schimb nu repar in ele toata ziua. Daca iei un Caddy, ai mai mult comfort, ceva optiuni cit de cit, si intretinere mai scumpa si nici un fel de garantie, caci e Second Hand... si crede-ma ca nu rezista saracutul 10 ani, exploatat la limita, maximum vreo 4-5anishori va trai.

Mai bine 2 masini mai "levie" si mai ieftine si fara batai de cap decit una si mereu in service cu ea...
0
1
kamy
Chişinău
la 21 Mai 2012 - 20:28
VB_1One eu am zis ca am'' E39 M5 2500cm3 diesel din 2005''? Unde ai vazut tu E39 din 2005?:)))am zis ca e E39 3000cm3 d si din 2003 ..si am comfundat M cu M-Paket! Daca vrei caut articolul dat si-ti arat...si nu alcatui tu vorbe goale..Si referitor la
Caddy ..cu banii de pe dokker nou aduci de la nemti un Caddy din 2006-7 cu maxim 100.000km parcursi si cu o motorizare mult mai buna decit la dokker..Masina asta va mai rezista inca 10 ani fara probleme.Stii ca la o masina germana motorul rezista fara probleme in limete normale pina la 1 mil de km? ....are 6 ani insa a lucrat in germania si nu in MD si nu cum foloseste moldovanul o masina( mai impinji k incape) Ai auzit/vazut ca un logan sa ajunga la 400.000-500.000km? Maxim daca ajunge la 300.000 si trebue sa ii schimbi motorul sau ingenere so skimbi..Eu aduc masini in MD de 10 ani si stiu care-i treaba! Daca zici ca dupa 4 ani vinzi loganul..cu cit 1000 € ..sau mai putin? Si aratami tu oameni care cumpara logan cu 4 ani vechime..ti-am mai zis ca nu vb vorbe goale..am avut e39 si mi-am luat acest e60 ..si am ajuns la concluzia ca e39 e cu mult mai fiabil si de calitate ca e60..de frumos e60 e mult mai frumos insa la starea tehnica nu prea impresioniaza...am facut fix ca in acest caz..am dat un lucru mai vechi mult mai fiabil pe unul nou frumos si cu o calitate mult mai rea cu toate ca e o masina mai noua..asa ca nu am motive sa vorbesc fara rost..
Cum a zis si Mihai..oameni sunt de tot felul..si au parerile sale..insa eu va zic ce stiu ..ce am experimentat..aici multi isi dau cu parerea cam cum ar considera ei..insa realitatea e alta...pina nu incerci nu vezi cu adevarat care-i treaba!
0
0
Uberzilla
Bălţi, Moldova
la 21 Mai 2012 - 20:40
Inca un video pentru confirmarea vorbelor lui Mihai: Volvo vs Renault Modus
http://www.youtube.com/watch?v=qBDyeWofcLY

In rest: stereotipuri, stereotipuri...
Asta-i rahat aceiai rahat, da asta e bun. Fa un test drive, vezi cum merge, creza-ti o parere proprie si nu-i asculta pe toti din imprejur ;)
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 21 Mai 2012 - 22:10
Kamy: Nu am interesul de a minti pe cineva aici... tu erai cela caruia vroiam sa-i demonstrez ca nu face un E39 din '03 tokmai 12-15mii nustiu exact cit spuneai tu... de asa bani luai urmatoarea generatie. Caddy aduci din Germania cu asa bani, dar mai pune si devamare si unde iesi? Ceva peste Dokker oliaka... Tokmai de asta ca (mai impinge ca incape) Dokker ii mai bun si 2 Dokkere iti va servi mai mult ca Caddy, toate astea cu bani mai putini si mai multa vreme te slujindute. Nu zik ca Caddy e rau... e o masina foarte buna, doar ca mie mi-ar fi tare jale s-o pun pe brinci numai ca sa dovedesc cuiva ca e buna rau... de asta si spun ca mai bine 2 "Dikklofoase" de astea noi si mai multi bani scoti ku ele... In rest, eu tot as alege Caddy, caci nici nu se compara cu Dacia. Nu degeaba am egalat eu 2 Dokkere = 1 Caddy.
Aratami tu te rog Logan de 4 ani cu 1000 €... eu amu il cumpar. Am dat un search si pe un site autohton vinzare-cumparare unde am gasit un Logan din 2005 cu 2800€, asta fiind cel mai veki Logan gasit de mine care fusese in TAXI, deam inkipuieti kit e de pus la pamint... se primesc 7 ani, dar tu zici de 4 ani ku 1000€...
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 21 Mai 2012 - 22:18
Dupa video al lui Uberzilla m-am convins din nou ca metalele usoare pot sa sfie si ele tari asa ca kamy fa o koncluzie...


kamy mergi tu un cady vechisor si ucis si mergi in Dokker nou....cred ca e alt comfort.

Cum a mai spus VB_1One are garantie si mai bine merg cu ceva nou decit vechi.

cum a spus si Mihai.cui ii trebuie sa tirim din urma noastra tot metalul cela greu si avem un consum in plus...

0
0
Sandu96
Chişinău
la 21 Mai 2012 - 22:38
am o cunsotinta are o Dacia Logan MCV, de la lucru, masina are compalectatie complecta o are cam de 3 ani, o foloseste zi de zi pe drumurile moldovei, de 2 ori pe saptamina dus intors Drochia-Chisinau, si vad ca merge foarte bine, comfortabila, nu se "pune pe brinci" asa ca intii merita sa testezi masina si apoi sa faci concluzii. Este un nou medel de Dacia poate alte materiale, mai bune, mai buna lapartea tehnica, se dezvolta si dacia nu ramine si ea pe loc.
0
1
kamy
Chişinău
la 21 Mai 2012 - 23:31
VB_1One
http://www.autoscout24.eu/Details.aspx?id=214301529
E din 2007, costa 3,750 dar o ei cu 3500+2300 devamarea+500 drumul=5800€ ACASA! Si are 1.9 TDi . Acum asteptam pretul acestui dokker si ce motorizare va avea (cp)! Si atunci o sa te rog eu sa-mi spui cei mai bun! Daca inca nu te-ai convins.Referitor la dokker kare ziceai ca il vinzi dupa 4-5 ani. Tu stii ca stau baietii cite 1 an 2 cu masina pe piata si nimeni nu o cumpara( mai ales aceasta marca Dacia). Daca nu crezi fa-tzi un vind pin la piataauto si intreaba baietii si vezi cum e treaba!

Uberzilla uite aici http://www.youtube.com/watch?v=HJRf_yP7KDo si uite la oricare dacie..si zimi este diferentza? Si asteptam sa apara si test crash si cu acest dokker. Si cind va aparea datele concrete a acestui dokker vom face comparatie..atunci sa-mi spui stereotipuri.

Mihai atunci sa-mi spui care sunt avantajele plasticului si elemetelor ushoare/elastice.
0
0
Mihail
Chişinău
la 22 Mai 2012 - 11:04
kamy ;) hai sa nu graim prostii ...eu te asigur ca nu are mai mult plastic dacia decit vw. dat...
0
0
kamy
Chişinău
la 22 Mai 2012 - 14:49
Mihai
Mihai: eu nu vb prostii..si vreau sa dovedesc asta uite aici:
http://www.play-auto.net/2009/12/here-is-how-dacia-dusters-interior-looks-like/
Uite la interior si zimi daca vezi elemente care nu-s din plastic? Si citeste articolul dat si zimi ce ai inteles:

''One element of comfort not found so far on any of the models Dacia is the audio controls located under the steering wheel to the right, in the classical style patented by Renault. si ''among them, glossy plastic on the center console and around vents, indicators and occurrence selector board ''
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 22 Mai 2012 - 15:46
Kamy: ti-am mai zis... la asa pret pe ea nu vei gasi roca lunara sau scaune tesute cu microfibre... :-)
Referitor la cresh test: nimeni nu cumpara Dacia si se crede ca e in Volvo. Toti stiu ca siguranta e "nije plintusa". Cei kare o iau se uita la pret si pentru ce o va exploata... adika sa scoata bani ku ea. Uite firmele de taxi: toti prokura cele mai ieftine kkt-uri, fie Nexia, Logan sau ceva din gama "Made in China". Intreprinzatorii nu se gindesc sa fie masina comfortabila (ca cum in Germany - Taxi Mercedes), sigura sau performanta... din contra: ieftin s-o prokure, ieftin s-o intretina, sa aiba garantie vreo kitva ani (makar de careva cheltuieli in scuteste), capacitate cilindrica mika si pe benzina important ca s-o poata trece pe gaz, iarasi pentru a scade din keltuieli... cu toate astea lui ii aduk aceste risuri de masini o gramada de bani.
0
0
Uberzilla
Bălţi, Moldova
la 22 Mai 2012 - 19:07
Salut Kamy :) Hai s-o luam pe rind.

1) "Uberzilla uite aici http://www.youtube.com/watch?v=HJRf_yP7KDo si uite la oricare dacie..si zimi este diferentza?"
Pai, diferenta e dintre 4 stele la kaddy si 3 la modelul logan. Numai ca, nu uita ca dokker nu e logan, si nu s-au facut crash-testuri oficiale. Dar luind in consideratie ca s-a implimentat ESP, cred ca ii va permite sa ia 4 stele (motiv din care Duster a luat numai 3 stele, lipsa ESP).

2) Plastic. Cum crezi cit ar costa sa implementezi un bord ca la mercedes/bmw? Cum s-ar reflecta asta asupra pretului final? Crezi ca s-ar cumpara la fel de multe?
Personal ma doare in cot, din ce materiale e facuta consoala centrala. Atita timp cit nu scirtie si isi indeplineste misiunea. Eu cind intru in masina nu stau si pipai bordul.
+
Ce tine de dokker. Ai fost in maroc si ai test-at bordul personal? Asteapta putin sa le vedem cum se comporta, ca nu e acelash bord ca la logan.

3) Exemplu adus de tine "http://www.autoscout24.eu/Details.aspx?id=214301529" chiar e penibil.
Spui ca "Eu aduc masini in MD de 10 ani si stiu care-i treaba!" - si recomanzi o masina care apare prima pe lista, e in Franta(!) si are peste 221000 km...


Daca aduci masini de peste hotare, si te orientezi pe site-uri de tip mobile.de / autoscout24, e OBLIGATORIU sa stii ca de regula pe primele 2 pagini sunt tsepe. Pe la pagina a 3 poti gasi vreo oferta reala. Caddy de prin 2006 incepe de la 5500euro, va avea intre 200-300 mii de km si se va afla in Germania. Cred ca nu-i necesar sa explic, de ce e mai bine sa fie din DE(mai ales Germania de Vest) si nu din Franta, Lituania, Olanda, Italia, Polonia.

Respectiv. Daca vrei un caddy sanatos care sa m-ai mearga ceva, de tip (An. fabricarii 2006, sub 100.000 km, Germania) trebuie sa scoti din buzunar vreo 6500-7000 euro. Asta e pretul real. "Devamarea" va costa 1700euro (Atentie, NU SE aplica aceleasi tarife ca la autovehicule concepute pentru transportul persoanelor).
Cum vamuiesti un camion:
TVA -20% din valoarea automobiluilui; taxe vamale - 5% , proceduri vamale - 0,4%; adeverinţa - 7 euro. + taxa de expertiza care sa constate ca automobilul are destinata pentru transportul marfurilor initial din uzina si nu a fost reutilata.

6500(masina) + 1700(vamuirea) + 700(drumul) = 8900euro


P.S. Personal am mers 3 luni pe un VW Caddy din 1997 1.9 SDI 210.000km. In 3 luni s-au facut investitii de vreo 800-900 euro. (S-a schimbat practic toate componentele din suspensie. S-a schimbat generator, baterie, "starter", ambreiajul, bugii etc. S-a reparat soba incalzire, cutia de viteze, teava de esapament. Motorul dadea semne de moarte, avea scurgeri de ulei, lacaturile la usa nu lucrau, geamurile electrice la fel. In acest interval am parcurs 11 mii km. Si aveam grija de masina ca de a mea proprie.
Putem vorbi aici de fiabilitate? O fi asta o varianta ok pentru o campanie?


P.P.S. Ai mers vreo data in VW Caddy? La 90 km/h pe drumurile noastre plasticul e ultimul lucru care te deranjeaza. Nustiu cum la modelul nou. Da la modele mai vechi, in spate - izolare fonica nu exista. Auzi orice pietrica, orice strop de apa.

No offence.
Cheers.

0
3
kamy
Chişinău
la 22 Mai 2012 - 19:58
Uberzilla
Vreau sa-ti spun ca interiorul loganului scirtie dupa 2 ani oricum nu ai pastrao...pur si simplu se roade plastic de plastic..cind mergi pe drumuri de gen MD. Si vreau sa-ti zic ca interiorul oricarei Dacii este in proportie de 80% alcatuit din plastic asa ca dokkeru nu o sa se abata de la celebra traditie!. Referitor la Caddy de pe autoscout24 nu e nici o tiapa...am sunat si am vb cu proprietaru. Si am trimis om sa se duca sa vada ce reprezinta. Tu crezi ca daca ei din afara un caddy sanatos cu 6500-7000 euro mai are rost sa-l aduci la md? eu nu!
Si de unde ai luat tu ca de regula pe primele 2 pag sunt tepe? Pina nu suni/vezi cu ochii tai nu poti spune nimic. Eu folosesc site-uri gen :
www.autoscout24.eu
www.leboncoin.fr/
www.olx.pt
www.segundamano.es/
www.mobile.de
www.subito.it/ si sincer sa-ti spun am cumparat multe masini de pe primele pag. Tiapa e atunci cind lipseste nr sau are un pret necorespunzator, sau este avariata si in poze nu se vede asta! De asta iti spun ca trebue mai intii sa suni sa vb si atunci stii cu adevarat care-i treaba!

Referitor la Caddy din 1997..eu mai sus mam referit la o masina din 2005-6-7 care nu poate fi comparata cu unul din 97'.Si tu crezi ca toate sunt in aceiasi stare cum a fost Caddy-ul tau? Mai sunt masini cu carte service care nu poate face ce ai spus tu ..pur si simplu nu are cum! Un prieten are o Corolla verso din 2006 si cind te afli in ea iti vine sa te dai jos si sa mergi pe jos. E ''obosita'' la propriu! Si ce? trebue sa afirm ca toate sunt la fel si nus fiabile de loc? Totul depinde cum ai grija de masina si al citilea proprietar esti! si referitor la devamare ti-am zis aproximativ..demult nu am adus masini(camioane) si nu stiu exact. Tiam zis + - pretul!
0
0
Uberzilla
Bălţi, Moldova
la 22 Mai 2012 - 20:26
"Si tu crezi ca toate sunt in aceiasi stare cum a fost Caddy-ul tau?" evident ca nu. Aici sunt de acord cu tine.
Daca iei doua masini uzate, produse in acelasi an, sunt aproape sigur ca se vor comporta diferit. Ca un ex. ar fi http://www.youtube.com/watch?v=wYaXw8TZEvs (1980s BMW Convertibles - Top Gear - BBC).

"Si de unde ai luat tu ca de regula pe primele 2 pag sunt tepe" am analizat informatia care e postata pe aceste pagini. Daca vorbim de vreun model popular, de regula masina nu prea are poze, sau se afla in afara germaniei, putine date de la vinzator, pret suspect, km mai putini decit la o masina mai scumpa etc. Daca m-as decide sa-mi aduc o masina pentru MINE personal din DE, nu mi-as alege nicidecum vreuna de prin primele pagini. Mai bine mai adaug ceva bani si iau una in stare ok.
Uite aici ceva info http://www.buhnici.ro/cum-aduc-o-masina-din-germania/

In rest ramin la opinia mea.
0
0
kamy
Chişinău
la 22 Mai 2012 - 23:53
Uberzilla aici a fost vb de un dokker nou sau un caddy de pin 2006..adus de afara! Si mi-am argumentat decizia! E ca si cum ai alege un Great Wall Hover nou sau un Bmw seria 7 anul 2005! E firesc fiecare are opinia sa..dar nu la toti e dreapta!
1
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 24 Mai 2012 - 18:55
Kamy: Hai sa comparam Matiz-ul cu A-class, vrei? Aici nu se discuta de o marca de lux si una inferioara... Orikum noua Dacia e ceva aproape mult de Caddy (2006). Si nicidecum nu se lipeste vorba ta despre Hover si Seria 7... Sorry!!!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!