Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes-Benz CLS 63 AMG Shooting Brake: vânătoarea de viteză

10 Iulie 2012 - 07:38
Ilie Toma
Mercedes-Benz CLS 63 AMG Shooting Brake: vânătoarea de viteză
Mercedes-Benz a anunţat în momentul premierei noului CLS Shooting Brake că a pregătit şi o versiune 63 AMG pentru acesta şi chiar a dezvăluit atunci şi datele tehnice complete. Ceea ce lipsea erau imaginile cu versiunea AMG, chiar dacă din materialele video se puteau distinge formele break-ului de înaltă performanţă.

Acum germanii ne oferă un prim set de fotografii, care prezintă noul CLS 63 AMG Shooting Brake. Cu o siluetă elegantă, dar cu un machiaj agresiv şi bine asortat – astfel îl putem caracteriza pe noul model AMG. Jantele standard de 19 inch întăresc agresivitatea modelului, dar asigură şi o bună aderenţă, mai ales că parametrii dinamici ai maşinii au nevoie de multă stăpânire pentru a asigura performanţe cu precizie.

Sub capotă este montat motorul V8 biturbo de 5.5 litri, cuplat la o transmisie automată în 7 rapoarte. În mod normal, motorul dezvoltă o putere de 525 CP între 5,250 şi 5,750 rpm, iar cuplul maxim se ridică la valoarea de 700 Nm, disponibili între 1,750 şi 5,250 rpm. Cu aceşti parametri CLS 63 AMG Shooting Brake poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4.4 secunde, viteza maximă fiind limitată la 250 km/h. Şi dacă în ultimul timp Mercedes-Benz a întărit tradiţia de a oferi ediţii „Performance Package” pentru modelele AMG, care vin cu un surplus de putere, în cazul noului CLS AMG Shooting Brake doza suplimentară de forţă vine pe ediţia de start, numită „Edition 1”. Pe lângă o listă lungă de dotări exclusiviste, această ediţie aduce şi o putere de 557 CP, ajutată de un cuplu maxim de 800 Nm. Timpul de acceleraţie 0-100 km/h a ediţiei speciale este de 4.3 secunde. Noul Mercedes-Benz CLS 63 AMG Shooting Brake va ajunge în showroom-uri către luna octombrie a acestui an.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter