Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Offroad cu stil: Land Rover Defender Special Edition

10 Iulie 2012 - 08:04
Ilie Toma
Offroad cu stil: Land Rover Defender Special Edition
Legendarul Land Rover Defender primeşte o ediţie specială, botezată în Marea Britanie Xtech Special Edition, iar în restul regiunilor – simplu, Special Editon. Aceasta vine cu un set de ingrediente menită să-i confere un stil unic unui model şi aşa plin de caracter şi personalitate. Exemplarele ediţiei speciale vor fi disponibile în două culori de caroserie – gri Orkney Grey sau bronz Nara Bronze, în contrast cu un plafon negru şi jante negre. Aceeaşi culoare neagră o vor avea elementele protectoare ale aripilor şi barele de protecţie. Blocurile optice faţă sunt accentuate de un fundal executat în aceeaşi nuanţă şi tot neagră este şi inscripţia „LAND ROVER” de pe marginea capotei. În partea din spate, deasupra blocului optic din partea dreaptă, există o inscripţie „DEFENDER” realizată în stil militar. Jantele de 16 inch sunt încălţate în anvelope specializate pentru offroad, cu dimensiune 235/85 R16.

Cei care vor alege culoarea bronz a caroseriei vor beneficia de un interior în două tonuri, cusut cu aţă contrastantă. Logo-ul Defender este încorporat în tetiere, aceeaşi inscripţie fiind prezentă şi pe covoraşe. Pentru a asorta interiorul cu culoarea exteriorului, consola centrală este executată în aceeaşi culoare.

Ediţia specială este disponibilă pentru versiunile de caroserie 90 Hard Top, 90 Station Wagon, 110 Station Wagon şi 110 Utility Wagon, iar sub capotă este montat un motor diesel de 2.2 litri, cuplat la o transmisie manuală în 6 trepte. În Marea Britanie preţurile ediţiei speciale Defender pornesc de la aproximativ 32,750 Euro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (16 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter