Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Primele imagini cu noua generaţie Mazda6

25 Iulie 2012 - 09:04
Ilie Toma
Primele imagini cu noua generaţie Mazda6
Mazda a anunţat astăzi că debutul public al noii generaţii Mazda6 va avea loc la sfârşitul lunii august, la Salonul Auto de la Moscova. Odată cu acest anunţ, Mazda a dezvăluit şi primele imagini cu noua generaţie a modelului, imagini care descoperă clar formele părţii frontale şi dorsale ale noului sedan. După cum se aştepta, noua generaţie Mazda6 preia cu generozitate liniile conceptului Takeri, apreciat cu ovaţii de public la mai multe saloane auto internaţionale.

Noua Mazda6 va fi cel de-al doilea model din „noua eră Mazda”, începută odată cu lansarea lui CX-5. Ca şi SUV-ul CX-5, noua Mazda6 va face uz de tehnologiile SKYACTIV, adăpostind sub capotă motoare SKYACTIV, cuplate la transmisii de nouă generaţie. De asemenea, noua Mazda6 va debuta cu un sistem inovativ de frânare regenerativă, numit i-ELOOP, despre care Mazda nu dezvăluie deocamdată prea multe detalii tehnice.

Modelul expus în premieră mondială la Moscova va fi unul cu specificaţie pentru piaţa Rusiei, cu un motor pe benzină 2.0 SKYACTIV-G, cuplat la o transmisie automată cu 6 trepte SKYACTIV-DRIVE.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter