Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

La Chişinău a luat start expoziţia AutoFest 2012

28 Septembrie 2012 - 15:22
Ilie Toma
La Chişinău a luat start expoziţia AutoFest 2012
Pasionaţii autohtoni ai lumii auto au astăzi motive de bucurie – la Chişinău a luat startul expoziţia AutoFest 2012. De fapt, evenimentul se află undeva la hotarul între o expoziţie clasică şi o sărbătoare lejeră în aer liber, adoptând un format mult mai neordinar faţă de anii precedenţi. Maşinile sunt expuse în aer liber şi sunt disponibile spre a fi cunoscute îndeaproape de vizitatori. După cum vă anunţam anterior, cea mai dominantă prezenţă o au mărcile Chevrolet, Opel (Autoframe-FM) şi Hyundai, care au asigurat prezenţa celor mai populare şi mai proaspete modele la standurile lor. Nu lipsesc nici momentele de dinamizare, condimentate cu şarm feminin.

Pe lângă maşinile expuse de reprezentanţele oficiale, la AutoFest 2012 şi-au făcut prezenţa şi o serie de alte companii, care aduc în faţa publicului diverse servicii conexe cu lumea auto. Companii petroliere, companii importatoare de anvelope, companii de asigurări, tuning sau piese de schimb – toate toate încearcă să tenteze vizitatorii cu ofertele lor. În centrul zonei standurilor de pavilion se află standul companiei BEMOL, care pune accent pe noul său combustibil BEMAX, oferind publicului şansa de a cunoaşte în detaliu calităţile acestuia.

Grăbiţi-vă să ajungeţi la MoldExpo. Astăzi seara acolo va avea loc şi un mega concert (Turbo Festival), iar în timpul acestuia maşinile vor fi în continuare expuse şi disponibile pentru public!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (32 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter