Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Exclusivă şi elegantă: Porsche Panamera Platinum Edition

18 Octombrie 2012 - 13:17
Ilie Toma
Exclusivă şi elegantă: Porsche Panamera Platinum Edition
Anume exclusivă şi elegantă se vrea a fi noua ediţie specială Panamera, numită Platinum Edition. Ediţia aduce dotări exclusiviste şi include la pachet unele dotări superioare, fiind disponibilă doar pentru versiunile Panamera, Panamera 4 şi Panamera Diesel.

Prizele de aer din aripile laterale şi partea inferioară a corpului oglinzilor sunt vopsite în arginitiu metalic Platinum Silver Metallic. Aceeaşi culoare se găseşte pe inserţiile longitudinare de pe prizele de aer din bara de protecţie faţă, de pe hayon, dar şi pe difuzorul de aer spate. Ediţia specială e disponibilă în 5 culori, dintre care producătorul o evidenţiază pe cea maro, din imagini, declarând că argintiul platinum şi aceasta se combină perfect. Dintre dotările disponibile opţional în mod normal şi prezente standard pe noua ediţie specială putem menţiona farurilor bi-xenon şi senzorii frontali de asistenţă la parcare, la care se mai adaugă şi jantele de 19 inch preluate de pe Panamera Turbo.

Interiorul noii Panamera Platinum Edition aduce o combinaţie luxoasă între bej şi negru, cu tapiţerie parţială sau completă din piele. De asemenea, e prezent şi un sistem media Porsche Communication Management, cu display de 7 inch şi un amplificator de sunet de 235 W. În Germania, preţurile noului Porsche Panamera Platinum Edition constiuie 79,707 euro pentru versiunea Panamera, 82,806 euro pentru Panamera Diesel şi 87,323 euro pentru Panamera 4.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter