Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Audi A4 facelift, cu tuning de la ABT

16 Noiembrie 2012 - 12:00
Ilie Toma
Audi A4 facelift, cu tuning de la ABT
După facelift-ul familiei A4, operat de Audi cu ceva timp în urmă, era firesc ca şi atelierul de tuning ABT să propună lucruri noi clienţilor său pentru acest model. Astfel, atât sedanul A4, cât şi break-ul A4 Avant, au primit noi kit-uri de caroserie, iar valorile de putere ale motoarelor au fost revizuite.

Exteriorul noilor A4 de la ABT va fi accentuat de kit-uri discrete, formate dintr-un spoiler frontal constituit din două unităţi, praguri laterale şi difuzor de aer spate. Aripile frontale pot avea incizii care imită gurile de aerisire, iar break-ul A4 Avant poate primi şi un spoiler pe hayon. Noul difuzor spate vine în set cu noi guri duble de evacuare, care completează reuşit tabloul părţii posterioare.

Peisajul general, însă, este completat de un set nou de jante de 19 sau 20 inch, din seria CR sau DR. Pentru o mai bună manevrabilitate, cei de la ABT au montat arcuri şi amortizoare sportive în suspensie.

La partea motorizărilor, tunerii de la ABT propun upgrade-uri pe orice gust. Pentru cei care îşi doresc putere şi eficienţă, puterea motorului diesel de 3.0 litri poate fi sporită cu 55 CP şi 70 Nm, până la impresionanţii 300 CP şi 570 Nm! Puterea turbodiesel-ului de 2.0 litri poate fi sporită la 205 CP şi 420 Nm. Nu au fost negljate nici motoarele pe benzină. Puterea motorului turboaspirat 1.8 TFSI poate creşte de la 170 CP la 211 CP, iar din propulsorul 2.0 TFSI se pot scoate 270 CP, în locul „vechilor” 211 CP.

Interiorul elegant al lui Audi A4 poate fi „îmbunătăţit” cu o tapiţerie de piele şi o serie de accesorii, precum inserţiile de aluminiu pe pedale.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter