Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Audi Q7 va fi produs şi în India

15 Noiembrie 2012 - 08:50
Ilie Toma
Audi Q7 va fi produs şi în India
De la lansarea sa şi până în prezent, Audi Q7 a fost asamblat la uzina grupului Volkswagen din Bratislava, Slovacia, tot acolo fiind asamblat şi fratele de platformă – Volkswagen

Touareg. Mai nou, însă, Audi Q7 va fi construit şi în India, asigurând piaţa locală cu exemplare produse în India ale SUV-ului premium.

Producţia lui Audi Q7 va avea loc la uzina grupului Volkswagen din Aurangabad, statul indian Maharashtra.

Audi mai asamblează aici modele precum A4, A6 şi Q5. La mijlocul anului viitor acestor modele li se va alătura şi Audi Q3, producţia căruia va începe odată cu darea în exploatare a unei noi hale a uzinei.

Fiind o piaţă cu un enorm potenţial de creştere, Audi se focusează spre producţia locală a modelelor cu cea mai mare cerere între clienţii indieni, familia de modele Q fiind extrem de căutată în această ţară. În acest an Audi înregistrează o creştere de vânzări de 55% pe piaţa indiană, comercializând în 10 luni ale acestui an 7,273 automobile, faţă de 5,511 maşini în 12 luni ale anului trecut.

Pentru proaspăta adiţie în gama de modele produse local – Q7 – Audi preconizează un volum de cel puţin 1,000 de exemplare asamblate anual.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter