Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Germane, japoneze, coreene? Cât de mult contează pentru Dvs. locaţia de asamblare a modelului dorit?

15 Noiembrie 2012 - 10:30
Ilie Toma
Germane, japoneze, coreene? Cât de mult contează pentru Dvs. locaţia de asamblare a modelului dorit?
Unele modele din gama curentă a producătorilor ne fac la toţi cu ochiul. Pe unii dintre noi îi interesează sedanurile, pe alţii îi sensibilizează mult mai mult SUV-urile sau break-urile, fie că pur şi simplu ne plac unele modele, sau le considerăm potrivite pentru o eventuală achiziţie.

Când vine vorba de provenienţa maşinilor, de cele mai multe ori discuţiile duc la înrolarea în tabere de preferinţă, unii optând pentru maşinile germane, alţii pentru cele japoneze, iar alţii pentru cele coreene, italiene, sau oricare zonă geografică vă mai vine în minte.

Noi ne-am întrebat, însă, cât de mult contează pentru fiecare dintre noi cu adevărat locaţia de asamblare a unui model, atunci când suntem de intere- saţi de el? Se poate spune despre o maşină că e germană, dacă e asam- blată în... Polonia? Dar dacă e asam- blată în Mexic? Dar un model japonez, mai este el nipon cu adevărat dacă e produs în Rusia sau Thailanda?

Apoi, având dilema în faţă, ne-am zis că un om are dreptul să ştie fără prea mari eforturi de căutări unde sunt asamblate modelele de care este interesat. De asta, atunci când am proiectat actuala versiune a site-ului nostru, am spus că PiataAuto.md va spune deschis tuturor vizitatorilor săi unde sunt asamblate maşinile. Prin urmare, rubrica „Automobile noi” a site-ului nostru Vă oferă aceste informaţii rapid, despre TOATE modelele!

Unde se află aceste informaţii? Să luăm un exemplu. Sunteţi interesat de un model anumit – să zicem că e vorba de Toyota Avensis. Urmaţi calea obişnuită de selectare a mărcii Toyota din rubrica Automobile noi, apoi rulaţi până la modelul Avensis şi accesaţi motorizarea dorită. Chiar sub denumirea modelului şi motorizării de pe pagina cu informaţii detaliate, apare informaţia despre locaţiile de asamblare. În cazul lui Avensis, există o singură locaţie de asamblare – în Marea Britanie, regiunea Burnaston, iar producţia a luat startul în octombrie 2008. Deci, şi maşinile importate în Moldova provin din aceeaşi locaţie, lucru anunţat de altfel şi de importatorul Toyota în Moldova (deoacamdată unicul care afişează ţara de producţie chiar pe fişele de preţuri în showroom).

Mai aruncăm o privire asupra unui alt model Toyota – RAV4. Acesta este asamblat în 2 locaţii din Japonia, o locaţie în China şi o altă locaţie în Canada. Producţia în China este focusată mai multe spre piaţa locală şi regională, iar cea din Canada – spre regiunea nord-americană. Cele două locaţii din Japonia asigură tot restul livrărilor globale, inclusiv şi automobilele care ajung în Moldova.

Luăm un alt exemplu, cel al noii Dacia Lodgy. Aflăm că modelul este asamblat doar în Maroc, la uzina din Tangier. Deci, şi maşinile livrate în Moldova provin de acolo.

Şi acum Vă dezvăluim un alt sfat util. Cum să căutaţi prin toate maşinile după locaţia lor de asamblare? Spre exemplu, vă doriţi un sedan asamblat în Germania. Folosiţi căutarea noastră avansată din rubrica „Automobile noi”, bifând la tipul de caroserie „sedan”, iar mai jos, la locaţii de asamblare, bifaţi „ţări preferate”, după care alegeţi una sau mai multe ţări dorite – de exemplu Germania.

Sau poate vă doriţi să bifaţi întregul continent european? O puteţi face, bifându-l printr-un singur click. Puteţi să configuraţi şi alţi parametri de căutare, după care porniţi căutarea şi veţi avea în rezultat doar modelele care sunt asamblate (şi) în ţările dorite de Dvs.!

Vă invităm să exploraţi posibilităţile rubricii „Automobile noi” a site-ului nostru şi să descoperiţi cât mai multe informaţii despre modelele care vă interesează!

Şi nu uitaţi, toate automobilele vizualizate pot fi "parcate" în parcarea Dvs. individuală, după care le puteţi compara cu uşurinţă, identificând cea mai potrivită şi raţională alegere pentru Dvs.!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter