Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

VAZ lansează o ediţie de „lux” pentru Lada Granta

21 Noiembrie 2012 - 12:50
Ilie Toma
VAZ lansează o ediţie de „lux” pentru Lada Granta
Producătorul rus VAZ anunţă lansarea unei ediţii speciale „Lux” pentru sedanul Lada Granta, care va include cele mai generoase dotări posibile pentru acest model. Astfel, sub capota ediţiei „Lux” se va afla cel mai puternic motor disponibil pentru Granta – un benzinar de 1.6 litri şi 16 valve, capabil să dezvolte 98 CP. Mai mult ca atât, propulsorul va fi cuplat la o transmisie automată cu 4 rapoarte.

Lada Granta „Lux” va veni echipată cu jante din aliaj uşor de 14 inch, iar mânerele uşilor şi corpurile oglinzilor exterioare vor fi vopsite în culoarea caroseriei. Ediţia va mai beneficia de faruri de ceaţă şi geamuri atermale, iar la interior, pe panourile portierelor vor apărea zone tapiţate cu material textil, în timp ce planşa de bord va avea inserţii în stil aluminiu. Scaunele vor beneficia de încălzire, la fel ca şi oglinzile exterioare, acestea din urmă mai oferind şi reglaj electric de poziţie. Toate cele patru geamuri vor fi acţionate electric.

Lista dotărilor devine şi mai impresionantă mai departe. Lada Granta „Lux” beneficiază de sistem de asistare electrică a direcţiei, sistem de aer condiţionat, calculator de bord, alarmă şi senzori de parcare, iar sistemul multimedia citeşte carduri SD, se poate conecta cu telefonul proprietarului prin Bluetooth şi mai oferă şi un display generos de 7 inch! Nu au fost omise nici dotările de siguranţă, ediţia de lux beneficiind standard de sistem ABS şi BAS, airbag-uri pentru şofer şi pasagerul dreapta, alertă a centurilor necuplate şi tetiere pentru bancheta spate.

Noua Lada Granta „Lux”, cu tot cu întreg setul de dotări speciale, are un preţ de vânzare de 406,100 ruble în Rusia, echivalentul a aproximativ 10,100 euro.

DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter