Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră la Detroit: Lincoln MKC Concept

16 Ianuarie 2013 - 10:00
Ilie Toma
Premieră la Detroit: Lincoln MKC Concept
Deşi mai poartă calificativul de „concept”, noua creaţie a celor de la Lincoln e, practic, un produs desăvârşit, gata de producţia de serie. Grupul Ford, cel cărui îi aparţine marca Lincoln, nici nu a trebuit să reinventeze prea multe lucruri, întrucât noul SUV compact Lincoln va împărţi platforma noului Ford Kuga, aducând o interpretare premium.

Ca şi design, MKC Concept continuă liniile şi stilul lui MKZ, conturând identitatea puternică a mărcii americane de lux într-o nouă eră. Într-o eră mult mai compactă, de altfel, întrucât viitorul Lincoln MKC ar urma să devină cel mai compact model Lincoln care a existat vreodată. În habitaclu atmosfera premium este asigurată de materiale fine, lucrate cu precizie desăvârşită. Combinaţiile minuţios alese de culori şi inserţii asigură percepţia apartenenţei modelului la nişa de vârf a lumii auto.

Studiile de piaţă ale celor de la Ford Motor Company arată că segmentul SUV-urilor compacte premium a crescut în 2012 cu 60%, în timp ce creşterea pe ultimii patru ani cumulează 200%. Deci, e momentul perfect pentru ca Lincoln să-şi facă apariţia în acest segment!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (25 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter