Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Atunci când maşinile au fost fiabile: Volvo P1800 cu 3 milioane de mile la bord!

19 Iunie 2013 - 15:35
Denis Godorozea
Atunci când maşinile au fost fiabile: Volvo P1800 cu 3 milioane de mile la bord!
Automobilele din zilele noastre sunt prea sofisticate şi încărcate cu tot felul de gadget-uri şi tehnologii, care sporesc confortul, dar în acelaşi timp creşte şi probabilitatea defecţiunilor tehnice.

Nu este un secret că maşinile vechi au fost mai fiabile decât celea moderne.

Acest lucru ne dovedeşte povestea incredibila a lui Irv Gordon, un cetăţean american de 73 de ani din Long Island, care în 1966 a cumpărat un Volvo P1800 nou, cu care a parcurs deja aproape 3 milioane de mile (4,828,032 km)!

Potrivit lui Irv Gordon, el intenţionează să ajungă la cifra de 3 milioane de mile în Alaska, în luna septembrie a acestui an. El a menţionat că cumpărând maşina, el nu a avut intenţia de a ajunge la 3,000,000 mile, caci nu kilometrajul, ci călătoriile şi plăcerea de a conduce la volanul maşinii sale, l-au adus la aceste rezultate nemaipomenite.

Zilnic el parcurgea câte 125 mile (201 km), fără a mai socoti călătoriile din propria plăcere, iar media anuală de kilometri parcurşi pe al său Volvo P1800 dea-lungul a 47 de ani, constituie în jur de 100.000 km. Dar vă veţi întreba, care este secretul fiabilităţii acestui Volvo impecabil? Irv a îngrijit maşina ca pe propriul copil, iar în ultimii 15 ani, el o deserveşte la acelaşi specialist pe modele Volvo clasice. În fine, cu cât maşina merge mai mult, cu atât mai bine se păstrează detaliile tehnice.

Irv Gordon încurajează pe toţi să ia cheile de la maşină, şi să plece în călătorii pentru a vedea lumea, deoarece viaţa este prea scurtă pentru a o irosi în zadar. De asemenea, el crede că America este ţara care trebuie vizitată la volanul automobilului şi nu contează pe câte drumuri el a călătorit, tot timpul este un drum, unde nu a călcat roata maşinii sale şi acest lucru face ca călătoriile să fie şi mai interesante.

Dar vouă vă plac călătoriile? Câţi kilometri aţi parcurs cu maşina voastră?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (22 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter