Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mitsubishi va concura în Pikes Peak cu două maşini electrice MiEV Evolution II

28 Iunie 2013 - 17:40
Denis Godorozea
Mitsubishi va concura în Pikes Peak cu două maşini electrice MiEV Evolution II
După ce Mitsubishi a prezentat Safety-Car-urile sale pentru Pikes Peak, japonezii ne dezvăluie electromobilul de curse, cu care vor participa la competiţia Pikes Peak International Hill Climb, care va avea loc în acest week-end, pe data de 30 iunie.

Noul Mitsubishi MiEV Evolution II este o evoluţie a bolidului de anul trecut, i-MiEV Evolution, care a avut reuşite admirabile.

Evoluând, MiEV Evolution II a adăugat 216 CP şi un electromotor în plus, iar acum cele patru motoare electrice dezvoltă 544 CP! Motoare electrice sunt alimentate de un pachet de acumulatoare litiu-ion de 50 kWh, care are o construcţie uşoară din fibră de carbon, răcire îmbunătăţită şi o amplasare cât mai joasă, pentru a reduce centrul de greutate.

Electromobilul de curse are la bază un şasiu tubular şi o caroserie din fibră de carbon, care datorită forţei de apăsare pe care o dezvoltă şi sistemelor













Super All-Wheel Control şi Active Yaw Control, asigură o manevrabilitate impecabilă pe serpentine celebrului munte.

La Pikes Peak, Mitsubishi va lansa două prototipuri electrice MiEV Evolution II, pentru categoria maşinilor electrice, care vor fi pilotate de câştigătorul Dakar-ului, Hiroshi Masuoka şi de Greg Tracy, care de 6 ori a câştigat în Pikes Peak la categoria motocicletelor. Obţinând locul secund la competiţia Pikes Peak de anul trecut, în acest an Mitsubishi mizează pe victorie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter