Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

EXCEPŢIONAL: PiataAuto.md testează Peel P50, cea mai mică maşină din lume!

9 Iulie 2013 - 12:00
Ilie Toma
EXCEPŢIONAL: PiataAuto.md testează Peel P50, cea mai mică maşină din lume!
Nici nu mai are rost să trâmbiţăm despre premiere absolute, pentru că aproape tot ceea ce facem noi în turul „Pasiunea călătoreşte” reprezintă o premieră absolută nu doar pentru Moldova, dar şi pentru întreaga regiune europeană în cazul unor subiecte. De exemplu, în cazul acestui subiect!

Cei dintre voi, care urmăresc emisiunea britanică Top Gear, recunosc, probabil, această minunată maşinuţă britanică – Peel P50 – condusă de Jeremy Clarkson pe străzi, parcuri şi chiar în birouri. Avem o veste fantastică pentru voi: PiataAuto.md a testat-o!

Anume ea deţine recordul oficial de cel mai mic automobil din lume! Bine, acum vreo 40 de ani, când modelul original a fost produs, s-au asamblat doar 50 de exemplare, după care producţia a fost stopată. Astăzi, însă, în Marea Britanie o companie a renăscut ideea lui Peel P50, dând startul producţiei proaspete a modelului, cu acelaşi design şi dimensiuni, schimbând doar substratul tehnic! Astfel, proaspătul Peel P50 poate fi dotat fie cu un motor pe benzină, fie cu unul electric, aşa cum este şi maşina testată de noi!

E ceva cu totul excepţional, dragii noştri! Staţi pe aproape pe PiataAuto.md, deci, pentru că subiectele excepţionale, care abia aşteaptă să fie publicate în întregime, sunt tot mai multe, tot mai fierbinţi şi tot mai deosebite!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter