Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

GOODWOOD 2013: Noua generaţie Mercedes-Benz S-Class

12 Iulie 2013 - 06:30
Ilie Toma
GOODWOOD 2013: Noua generaţie Mercedes-Benz S-Class
Abia acum 2 luni au fost dezvăluite primele imagini oficiale şi abia acum o lună a pornit pe linia de asamblare. Toţi îl aşteptau la Salonul Auto de la Frankfurt, în luna septembrie. Dar iată că noul Mercedes-Benz S-Class îşi realizează primul debut public tocmai la Goodwood, într-o manieră neaşteptată.

S-Class a avut parte de o premieră grandioasă pentru jurnalişti atunci când a fost dezvăluit, în luna mai. Era, deci firesc, să existe şi o premieră grandioasă pentru public, la Salonul Auto de la Frankfurt, cu multe exemplare disponibile, în toate motorizările posibile, inclusiv cele de top, toate învăluite într-o aură boemă plină de lux suprem. Dar iată că, cel mai probabil divizia engleză a celor de Mercedes-Benz trucat cum a putut şi a adus un S-Class de nouă generaţie la Goodwood, în motorizare S350, expunându-l spre admiraţia publicului. Vizitatorii festivalului vitezei nu s-au lăsat prea mult aşteptaţi şi au dat buzna la noul model, mai ales în habitaclul acestuia pentru a-l admira.

Odată ce l-am văzut pe viu, putem să vă spunem şi noi că noua generaţie S-Class mizează mult pe accentuarea grandorii şi masivităţii sale. Calandrul frontal pare într-adevăr foarte lat, fapt care sporeşte senzaţia vizuală de maşină extrem de mare. La partea din spate se simte un joc subtil pe linia celor de la Bentley, cu o uşoară alunecare în forme aristocratice mai conservatoare. În habitaclu planşa de bord e cea care formează atmosfera specială, având continuitate spre panourile interioare ale uşilor. Cele două display-uri enorme poziţionate în locul cadranelor de bord şi a display-ului obişnuit pentru un sistem multimedia arată excelent când sunt în funcţionare şi foarte minimalist atunci când sunt oprite. Volanul încă ne mai naşte nouă semne de întrebare prin forma sa şi necesitatea incripţionării expresiei „Mercedes-Benz” în partea sa inferioară, dar per total mai ales interiorul noului S-Class se simte ca unul ce aparţine unui automobil luxos, de înaltă clasă.

Vă invităm, deci, să descoperim împreună pozele „pe viu” cu noul S-Class la Goodwood!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter