Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

GOODWOOD 2013: Toyota, pasiunea japoneză pe teritoriu britanic

11 Iulie 2013 - 19:55
Ilie Toma
GOODWOOD 2013: Toyota, pasiunea japoneză pe teritoriu britanic
Toyota urmează în mod fascinant calea anunţată acum câţiva ani de readucere a pasiunii în gama sa. Lansarea lui GT 86 în gamă ne-a convins de asta, la fel ca şi designul modelelor proaspete, care au urmat după GT 86. Iar acum, Toyota îşi reconfirmă aspiraţiile pasionale la Goodwood, arătându-le britanicilor o altă formă de entuziasm auto, cel puţin la fel de incendiar ca atmosfera de aici, din Goodwood...

Toyota a adus aici o mulţime de exemplare GT 86, pe care le oferă spre admiraţie publicului numeros în toate culorile şi interpretările posibile.

Mai mult ca atât, japonezii nu s-au limitat doar la exemplare standard, ci au mai adus şi GT 86 personalizate cu accesorii TRD – Toyota Racing Development. Şi dacă tot vorbim de curse, atunci japonezii ne-au reamintit că sunt lideri la tehnologia hibridă şi pioneri adevăraţi în a pune un bolid hibrid într-o cursă motorsport, aducând bolidul hibrid Toyota, participant la LeMans.

Dar pasiunea japoneză de la Goodwood nu s-a oprit aici. Împreună cu compania creatoare a jocului video Gran Turismo, de asemenea japoneză, cei de la Toyota au montat un GT 86 transformat în simulator de joc! Astfel, şoferul poate urca la volan şi în loc de parbrizul obişnuit, vede un parbriz negru mat, pe care sunt proiectate din interior imaginile jocului video. Jucătorul operează cu comenzile normale ale maşinii – volan, cutie de viteze, acceleraţie, frână – toate având efect în jocul pe care acesta îl desfăşoară, iar pe lângă asta maşina mai şi oscilează în conformitate cu traseul parcurs în joc! O fantastică realitate virtuală care combină una din cele mai bune maşini din lume cu unul din cele mai bune jocuri din lume! Şi în fine, cei care încă nu au condus o Toyota GT 86 au avut posibilitatea să o facă la Goodwood, pentru că Toyota a oferit o mulţime de maşini, disponibile pentru condus, pentru oricine are o astfel de dorinţă!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (18 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter