Promoţie specială pentru noul Mitsubishi Outlander în Moldova
9 Iulie 2013, 09:10
Mitsubishi Motors Moldova anunţă startul unei promoţii speciale pe întreaga durată a verii, în cadrul căreia toţi cumpărătorii noului Mitsubishi Outlander, în versiune 2.4 Ultimate Automat, beneficiază de un avantaj client considerabil, dar şi de un set de cadouri cu adevărat utile în viitoarea experienţă de exploatare a modelului!

Mai mult ca atât, reprezentanţii Mitsubishi Motors Moldova invită toţi
doritorii de a cunoaşte îndeaproape noul SUV japonez la teste drive individuale cu noul Outlander, care vor oferi şansa cunoaşterii pe viu a modelului şi calităţilor acestuia înaintea unei eventuale achiziţii. De asemenea, Mitsubishi Motors Moldova aplică şi sistemul trade-in, oferind posibilitatea schimbării directe a automobilului vechi pe unul nou, cu achitarea doar a diferenţei de preţ.
Sunteţi aşteptaţi în showroom-ul Mitsubishi Motors Moldova, în Chişinău, pe bd. Dacia 55, sau la numărul de telefon 022-567-345.
www.mitsubishi-motors.md
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, cu referire la Mitsubishi Motors Moldova
0
2,430
COMENTARII (1)
Robert
Bucureşti, România
la 9 Iulie 2013 - 13:49
E simpathic si micutul Outlander, insa fratiorul lui mai mare Pajero este mult mai masculin din punctul meu de vedere.....si nu zic asta ca '' vezi doamne am eu '' , nu . Asta e realitatea.
2
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!