Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cadillac Elmiraj - un miraj uimitor

16 August 2013 - 15:30
Denis Godorozea
Cadillac Elmiraj - un miraj uimitor
La Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach, Cadillac a prezentat un coupe conceptual numit Elmiraj. Acest concept a fost creat pentru a celebra designul spectaculos al modelelor uşoare şi agile de la Cadillac. Cadillac uşor? Ei, probabil, glumesc... Noul Elmiraj, aduce aminte mai mult a grelele Eldorado din anii ’60 ai secolului trecut.

Designul acestui coupe imens cu două uşi îşi ia rădăcinile de la conceptul Ciel din 2011, dar pe grila radiatorului deja este amplasată noua emblemă Cadillac.

La baza lui Elmiraj stă noua platformă, care va fi utilizată pe viitoarele modele ale mărcii americane, iar sub capotă este montat un propulsor V8 de 4.5 litri dotat cu două turbocompresoare, ce dezvoltă 500 CP.

Interiorul luxos este căptuşit din piele de cămilă, lucrată manual, iar inserţiile sunt realizate din lemn brazilian, în timp ce tabloul de bord futurist constă din vitezometru şi turometru transparente.

Dar, aşa cum ne spune şi denumirea Elmiraj (miraj), cel mai probabil, această capodoperă va rămâne doar un concept, deşi pe unele schiţe este inscripţionată denumirea „Cadillac V Coupe”, ceea ce înseamnă că într-un final acest concept poate deveni succesorul modelului actual cu acelaşi nume.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
GALERIE FOTO (13 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter