Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Eveniment special în Moldova: „Auto Culture”, prezentată de Gentlemen’s Club MISTER M

26 August 2013 - 09:00
Ilie Toma
Eveniment special în Moldova: „Auto Culture”, prezentată de Gentlemen’s Club MISTER M
Vă spuneam acum două zile că în Moldova există un club special pentru băbaţi, Gentlemen’s Club MISTER M, care conglomerează bărbaţii de succes din societate, organizând întruniri în jurul unor subiecte speciale, cu invitaţi captivanţi, oferind astfel şansa celor mai puternici, mai admiraţi şi mai ambiţioşi bărbaţi să se cunoască mai bine, să dezvolte noi oportunităţi de colaborări, să comunice despre subiecte care îi captivează.

Acum Gentlemen’s Club Mister M anunţă organizarea unui nou eveniment special în Moldova, cu o temă mult mai apropiată de noi şi Dvs. – „Auto Culture”. Evenimentul va avea loc la 5 septembrie 2013, la ora 18:00, la „Sala de Aur” (str. Ghidighici, 2, Chişinău). Aici vor fi expuse cele mai admirabile maşini existente în Moldova, iar speakerii vor vorbi despre maşini, pasiune, cultura maşinilor şi cultura de a conduce. Ca întotdeauna, vor exista şi o mulţime de surprize, pregătite de organizatori, în concordanţă deplină cu subiectul întrunirii.

Doritorii de a participa la întrunirea „Auto Culture”, prezentată de Gentlemen’s Club Mister M, îşi pot exprima intenţia pe pagina evenimentului pe Facebook, ori îşi pot comanda biletele direct la telefon, acestea fiindu-le livrate de un curier în locaţia cea mai comodă pentru invitat.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter