Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Spyker B6 Venator Spyder Concept

19 August 2013 - 13:18
Denis Godorozea
Premieră: Spyker B6 Venator Spyder Concept
La Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach, Spyker a adus un concept numit B6 Venator Spyder Concept, care reprezintă versiunea decapotabilă a modelului B6 Venator, prezentat la Salonul Auto de la Geneva din acest an.

Acest lucru înseamnă că platforma din aluminiu este aceiaşi, preluată de pe Lotus Evora, iar central este instalat propulsorul de 3,6 litri V6 dotat cu compresor mecanic, care dezvoltă 375 CP.

Nu se cunoaşte exact, cine este furnizorul propulsorului, Audi sau Toyota, precum şi originea transmisiei automate cu 6 trepte. Potrivit creatorilor, greutatea decapotabilei este mai mică de 1.400 kg, ceea ce este identic cu coupe-ul B6 Venator. Şi totuşi, dacă coupe-ul părea original, datorită acoperişului din sticlă, decapotabila aminteşte foarte mult de vechiul Ferrari F360 Spider…

Producţia noilor modele din seria Venator, va începe la sfârşitul anului 2014, iar anual vor fi produse 1.000 de exemplare (500 coupe-uri şi 500 decapotabile), care vor fi vândute pentru o sumă de aproximativ 110.000 Euro fiecare în pieţele Europei, Orientului Mijlociu, regiunii Asia-Pacific şi Indiei.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (17 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter