Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW Fest Moldova: sărbătoarea fanilor BMW

16 Septembrie 2013 - 09:13
Ilie Toma
BMW Fest Moldova: sărbătoarea fanilor BMW
Sâmbătă, 14 septembrie, pe Aeroportul din Vadul-lui-Vodă a avut loc o nouă ediţie BMW Fest Moldova, sărbătoare care a devenit o tradiţie de ani buni pentru fanii BMW din Moldova. Ca întotdeauna, evenimentul a beneficiat de susţinerea amplă a importatorului general BMW AG în

Moldova, „Autospace” SRL, care a asigurat şi debutul unor noi modele BMW la eveniment.

Astfel, la eveniment au fost expuse noile BMW Seria 5 sedan facelift şi Seria 5 GT facelift, iar adevăratul magnet a fost noua Serie 4 Coupe, dotată cu kit aerodinamic M.

La BMW Fest au loc, însă, nu doar maşinile noi, pentru că aici vârsta nu contează, atât timp cât maşina are o siglă alb-albastră pe capotă şi beneficiază de dragostea proprietarului ei. Astfel, la eveniment au participat peste 350 de BMW-uri de toate vârstele, aduse aici de cei mai înflăcăraţi fani ai mărcii bavareze. A existat chiar şi un concurs „d’ Elegance”, unde au fost apreciate BMW-urile cu vârstă înaintată, dar păstrate într-o condiţie excelentă. De asemenea, au avut loc şi demonstraţii de manevrabilitate, viteză şi performanţă a maşinilor, condimentate cu derapaje controlate. O sărbătoare în stilul performanţei şi preciziei bavareze, deci!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (24 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter