Tocmai am ratat cu toţii ocazia de a cumpăra un Chevrolet Trax la un preţ de chilipir în scop de binefacere
13 Noiembrie 2013, 09:23
Da, aşa e. Acum două săptămâni vă anunţam despre intenţia celor de la Chevrolet Marea Britanie de a licita un Trax în scopuri de binefacere. Mai mult ca atât, exemplarul vopsit în roşu a fost semnat de mai mulţi fotbalişti ai Manchester United, echipa câştigătoare a Premier League.

Licitaţia urma să aibă loc pe eBay şi noi ne-am fi imaginat că britanicii fani ai fotbalului se vor înghesui să cumpere o maşină semnată de vedetele echipei lor preferate. Dar vehiculul a fost vândut la licitaţie pentru un preţ de doar 14,301 lire sterline (echivalentul a 17,157 euro). Am aruncat o privire pe lista de preţuri a modelului în Marea Britanie şi am descoperit că cel mai ieftin Trax costă 15,495 lire sterline, iar un Trax cu motor de 1.6 litri, în dotare superioară LT, identic exemplarului licitat, costă 17,495 lire. Prin urmare, vehiculul licitat a fost vândut pentru un preţ mai mic cu 3,194 lire decât cel din showroom, în ciuda faptului că a avut atâtea semnături de vedete ale fotbalului pe el.
Poate o fi fost problema în faptul că exemplarul licitat era unul cu volan pe dreapta şi doar britanicii l-ar fi putut folosi după achiziţie, dar, în contexul în care Manchester United e o echipă britanică, era logic să fie aşa. Oricum, gestul celor de la Chevrolet rămâne
a fi unul admirabil, toţi banii obţinuţi de la licitaţie urmând să fie folosiţi pentru sprijinul copiilor cu disabilităţi, pasionaţi de fotbal.
PiataAuto.mdIlie Toma
1
1,963
COMENTARII (2)
Mihail
Chişinău
la 13 Noiembrie 2013 - 18:49
:) eu cred ca modelul e de vina ... daca puneau un camaro la sigur trecea peste valoarea standard ... pentru ca acest model Trax place femeilor in virsta care nici habar nau cei ala fotbal :)
0
0
FIFA
Chişinău
la 13 Noiembrie 2013 - 20:16
LOL
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!