Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Tuning de graţie: Porsche 911 Turbo by TECHART

22 Noiembrie 2013 - 15:40
Ilie Toma
Tuning de graţie: Porsche 911 Turbo by TECHART
Modelele Porsche 911 Turbo şi Turbo S şi-au făcut debutul la Salonul Auto de la Frankfurt în septembrie. Iar specialiştii de la TECHART au şi reuşit să pregătească o interpretare de tuning graţios pentru acestea.

Cei de la TECHART au creat un kit aerodinamic discret pentru 911 Turbo, care lasă neatins stilul de bun gust iniţial, şi-l transpune în lumea tuningului cu aceeaşi manieră stilistică originală. Dacă modelul original dispune de un spoiler spate activ, care se activează automat la viteze de peste 120 km/h şi se retrage la cele de sub 80 km/h, atunci cei de la TECHART au creat un spoiler activ şi pentru partea inferioară a barei de protecţie faţă, completând astfel efectul apăsărilor aerodinamice pe ambele punţi. Modelul a primit şi o suspensie cu gardă la sol coborâtă, dar şi un sistem care îi poate ridica puntea faţă cu câţiva centimetri la trecerea obstacolelor urbane. Tabloul de design este desăvârşit de un nou set de jante de la TECHART, de 21 de inch, care accentuează etrierele masive ale frânelor, semnate de TECHART.

Discreţia a fost regula de bază şi la interior. Tapiţeria din piele neagră este cusută cu aţă contrastantă de culoare galbenă, turometrul a obţinut un fundal galbel, iar levierul transmisiei PDK – inserţii de culoare galbenă. Volanul a fost schimbat în întregime cu unul nou, elaborat de TECHART, cu 3 spiţe, iar odată cu el au fost înlocuite şi padelele de schimbare a treptelor transmisiei.

Nu s-a trecut şi fără semnătura iluminată TECHART de pe pragurile portierelor, dar şi câteva inserţii discrete din fibră de carbon pe planşa de bord.

Cei de la TECHART nu au modificat deocamdată motorul, dar până în primăvară, la Salonul Auto de la Geneva, inginerii atelierului de tuning lucrează intens pentru a putea oferi şi mai multă putere pe modelele de top din familia Porsche 911.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter