Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: noua generaţie Ford Mustang!

5 Decembrie 2013 - 08:56
Ilie Toma
Premieră: noua generaţie Ford Mustang!
E 5 decembrie, iar asta înseamnă că noua generaţie Ford Mustang tocmai a fost dezvăluită!

Imaginile spion „scăpate” anterior s-au dovedit a fi veridice. Noul Mustang aduce un design plin de caracter, inspirat din conceptul Evos, dar continuator al tradiţiilor de brutalitate a muscle-car-urilor americane. Totuşi, silueta maşinii a devenit mai suplă în partea spate, apropiindu-se mai mult de conceptul unui fastback clasic.

O premieră absolută sub capota muscle-car-ului e noul motor turboaspirat cu 4 cilindri în linie – 2.3 Ecoboost – care va livra o putere de 305 CP. Nu vă grăbiţi să blamaţi producătorul american, însă, motoarele V6 şi V8 au fost păstrate în gamă! V6-ele aspirat natural, de 3.7 litri, este însă mai puţin potent decât propulsorul EcoBoost, livrând „doar” 300 CP. Fără îndoială, însă, amatorii de arhitectură V6 şi putere lineară vor alege anume acest propulsor. Deliciul suprem este asigurat de propulsor V8 de 5.0 litri, care livrează 420 CP.

Noua generaţie Mustang vine cu un şasiu absolut nou. În faţă a fost montată o suspensie McPherson cu braţe duble ranforsate, care va permite şi instalarea unor frâne mai mari şi mai performante. În spate vine o suspensie independentă cu braţe masive de stabilizare, care vor reda maşinii o manevrabilitate net superioară generaţiilor precedente. Şi interiorul se laudă cu un design inspirat, materiale calitative şi un set generos de noi tehnologii, care să facă ambianţa mai inteligentă şi mai modernă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter