Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes-Benz Concept Coupe SUV, viitorul concurent din Stuttgart pentru X6

22 Aprilie 2014 - 14:32
Ilie Toma
Mercedes-Benz Concept Coupe SUV, viitorul concurent din Stuttgart pentru X6
Noua creaţie a celor de la Mercedes-Benz are o siluetă aproape identică celei cunoscute de pe bavarezul X6, iar lungimea de aproape 5 metri a lui Mercedes-Benz Concept Coupe SUV îl legiferează ca un viitor concurent al bavarezului. Cei de la Mercedes-Benz au făcut uz până şi de reţeta lăţimii impunătoare, conferindu-i noului lor concept o lăţime de 2 metri.

Caracterul de coupe, descris de germani drept unul „senzual”, este accentuat de silueta conceptului şi de lipsa cadrului metalic al portierelor. Mai mult ca atât, cei din Stuttgart sugerează o analogie între posteriorul lui Concept Coupe SUV şi noul S-Class Coupe, cu linii care vor fi preluate în viitor de toate coupe-urile mărcii. Valenţele sportive sunt conturate de calandrul vertical puternic profilat, dar şi de nuanţa arginite a exteriorului, pe care Mercedes-Benz o asociază cu nuanţa renumitelor Silver Arrow dintre anii 1930 şi 1950.

Mercedes-Benz sugerează, la un pas de confirmarea oficială, că noua creaţie adusă acum la Beijing se va materializa în scurt timp într-un nou SUV în gama sa. Ce spuneţi de un viitor SUV Mercedes-Benz cu această siluetă?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter