Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6, cu tuning brutal de la Mansory

20 Mai 2014 - 07:40
Ilie Toma
Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6, cu tuning brutal de la Mansory
În 2013 germanii de la Mercedes-Benz au lăsat toată lumea cu gura căscată, atunci când au lansat versiunea cu 3 punţi şi 6 roţi a lui G 63 AMG. Ieşită de pe poartă în forma ei originală, bestia offroad are un preţ net de 379,000 euro! Iar o astfel de creaţie a dat rapid apă la moara imaginaţiei tunerilor, astfel încât aceştia se întreg de zor în personalizări şi accente agresive.

Atelierul Mansory tocmai şi-a dezvăluit propria creaţie. Offroaderul a primit o serie de elemente stilistice noi, iar cele care au textură de fibră de carbon sunt realizate din fibră de carbon adevărată. Nici interiorul nu „scăpat” de tratamentul de personalizare, însă cea mai gustoasă picanterie se ascunde sub capotă, unde puterea motorului V8 biturbo a fost crescută de la 544 CP la 840 CP! Cuplul maxim a urcat la valori demenţiale, însă a fost limitat electronic la 1,000 Nm.

Nu ştim cât timp îi va lua noii creaţii să atingă prima sută. Nici cei de la Mansory nu ştiu, deocamdată. Dar e cert că offroaderul ăsta cu 840 de cai-putere sub capotă va fi o cărămidă al naibii de rapidă pe orice carosabil!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (2 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter