Nissan revine în segmentul hatchback-urilor compacte cu noul Pulsar!
19 Mai 2014, 07:30
Ultima generaţie Nissan Almera păstrează o amintire amară pentru marca niponă pe continentul european, amintire care nu a putut fi diluată nici de Nissan Tiida, pe acolo unde a fost lansat acel hatchback compact. Nissan a încercat chiar să aducă pe câteva pieţe şi o derivată cu siluetă de sedan, numită Sunny, dar niciuna din tentative nu a avut succes în epoca
modernă Nissan, în contrast cu succesul imens pe continentul european al SUV-urilor compacte ale mărcii, precum Qashqai sau Juke.

Acum Nissan a decis să meargă pe altă cale şi va crea un nou hatchback compact pe baza lui Nissan Qashqai. Modelul va oferi avantaje practice similare, cu diferenţe în garda la sol şi
dimensiuni, dar va fi la fel de focusat spre preferinţele publicului european, pe care Nissan a reuşit să le înţeleagă între timp mult mai bine. Noul hatchback de segment C al celor de la Nissan va purta numele Pulsar şi va fi dezvăluit mâine, 20 mai. Vânzările noului Nissan Pulsar vor începe în toamna acestui an.
PiataAuto.mdIlie Toma
2
2,226
COMENTARII (1)
Viorel
Chişinău
la 19 Mai 2014 - 23:03
Un nou-vechi model in segmentul compactelor. Cica, la aparitia pe piata a Qashai-iului in 2007, Nissan a retras acest model (comercializat pe unele piete sub denumirea de Almera) de pe piata in ideea de a permite Qashai-ului sa cucereasca piata si sa creasca in vanzari.
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!