Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW X5 EfficientDynamics Diesel Challenge: redacţia PiataAuto.md porneşte spre Germania pentru startul marii provocări

29 Iunie 2014 - 03:00
Ilie Toma
BMW X5 EfficientDynamics Diesel Challenge: redacţia PiataAuto.md porneşte spre Germania pentru startul marii provocări
În noaptea zilei de sâmbătă spre duminică, redacţia PiataAuto.md a pornit la drum spre oraşul Munchen, Germania, de unde trebuie să preluăm eroul marii provocări din următoarele zile – un exemplar BMW X5 xDrive25d, dotat cu motorul diesel de 2.0 litri. Avem nevoie de aproximativ 24-25 de ore pentru a ajunge cu maşina din Chişinău în Munchen, iar mâine dimineaţă, luni, de îndată ce preluăm maşina de la uzina BMW vom face şi prima relatare amplă, în care vom cunoaşte cu toţii în detaliu exemplarul expediţional.

Aceeaşi relatare va conţine şi descrierea traseului din prima zi a provocării, iar odată cu ea vom da startul şi primirii mizelor din partea Dvs.!

Urmăriţi-ne chiar începând de acum, aici pe site pentru informaţii complete şi relatări frecvente, dar şi pe pagina de Facebook PiataAuto.md, unde vom mai publica şi imagini de după culisele expediţiei noastre! Va fi captivant, interesant şi foarte frumos! Vom explora locuri şi peisaje neprobate încă de redacţia noastră şi îi vom pune eficienţa declarată a lui BMW X5 xDrive25d la grea încercare!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter