Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

F12 TRS - un Ferrari unic de 4.5 milioane de euro

3 Iulie 2014 - 14:30
Denis Godorozea
F12 TRS - un Ferrari unic de 4.5 milioane de euro
De foarte multă vreme, cei de la Ferrari concep automobile unice, construite într-un singur exemplar, valoarea cărora, de obicei, depăşeşte câteva milioane... Ultima creaţie a subdiviziunii Ferrari Special Projects, este numită Ferrari F12 TRS, la fel fiind creată într-un singur exemplar, care a costat fericitului proprietar 4.5 milioane de euro. Această bijuterie pe patru roţi a fost prezentată publicului la Festivalul Vitezei de la Goodwood, unde aceasta a fost văzută în mişcare pe circuitul de la Goodwood.

Conceput pe baza lui Ferrari F12berlinetta, noul F12 TRS reprezintă o versiune decapotabilă, de fapt o barchetta fără acoperiş în sine, a cărei caroserie a fost complet redesenată după preferinţele clientului. Designul caroseriei aduce aminte de maşina care a stat la baza sa, deşi a fost inspirat din Ferrari 250 Testa Rossa din 1957, distingându-se şi prin elemente extravagante, ca capota prin care se vede propulsorul. Cel mai probabil, propulsorul a fost preluat fără schimbări de pe F12berlinetta, fiind un imens V12 de 6,3 litri ce dezvoltă 740 CP.

Reamintim, că Redacţia PiataAuto.md a avut ocazia de a testa un Ferrari F12berlinetta, modificat de Mansory. Testul-drive îl puteţi vedea AICI.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (7 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter