Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: noul Hyundai i20

11 August 2014 - 13:30
Ilie Toma
Premieră: noul Hyundai i20
Hyundai a dezvăluit astăzi primele imagini oficiale cu noua generaţie a compactei i20, model care-şi va face debutul public la salonul auto de la Paris, în luna octombrie. Hyundai menţionează că i20 a fost, tradiţional, unul din cele mai vândute modele ale mărcii pe bătrânul continent şi mizează pe continuarea succesului său.

Dar, dacă generaţiile de până acum nu s-au prea lăudat cu un design cu adevărat atrăgător, noua generaţie Hyundai i20 pare să aibă toate şansele de a deveni un model dorit de europeni, graţie unor forme mult mai apetisante. Am putea spune chiar că Hyundai şi-a temperat ambiţiile cosmice ale ultimelor modele europene şi a aplicat o formulă mai conservatoare europeană, condimentând-o cu doze potrivite de picanterii.

Construit pe o nouă platformă, noul i20 va avea un ampatament de 2,570 mm, cu 45 mm mai lung decât predecesorul său, oferind astfel mai mult spaţiu interior. Volumul portbagajului este şi el impresionant pentru acest segment, măsurând 326 litri. Mult mai impresionantă, însă, e prezenţa unui plafon panoramic opţional, o premieră pentru acest segment.

Noul model coreean îşi va mai ademeni clienţii cu blocuri optice LED, disponibile atât pentru faţă, cât şi spate.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (3 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter