Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cadillac va concura în cursele GT cu noul ATS-V.R

17 Noiembrie 2014 - 14:31
Denis Godorozea
Cadillac va concura în cursele GT cu noul ATS-V.R
Cadillac nu este o marcă foarte populară în lumea sporturilor auto, dar fiind lansat în 2004, Cadillac Racing a avut parte de 26 de victorii, 91 de podiumuri (inclusiv victorii) şi 22 de pole position-uri, datorită modelelor de curse CTS-V şi CTS-V Coupe.

Acum însă, americanii au scos un model mai dinamic şi mai uşor, care va concura în sporturile cu motor începând cu anul 2015.

Fiind numit ATS-V.R, noul Cadillac de curse se conformă regulamentului clasei GT3, astfel având posibilitatea de a concura în cele de peste 30 de campionate GT din întreaga lume, cu aşa mărci precum Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Lamborghini, McLaren, Nissan sau Porsche.

Aspectul agresiv al lui Cadillac ATS-V.R este accentuat de kitul aerodinamic din fibră de carbon şi jantele de 18 inch BBS, printre spiţele cărora se zăresc şi etrierele Brembo. Sub capotă este instalat propulsorul V6 biturbo de 3,6 litri, care dezvoltă „până la 600CP”. Noua maşină de curse va debuta la Los Angeles odată cu noile ATS-V şi ATS-V Coupe, care urmează a fi dezvăluite oficial în următoarele zile.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter