Alfa Romeo 4C Spider – capodopera galbenă!
12 Ianuarie 2015, 14:45
Cu siguranţă, cea mai strălucitoare premieră de la Detroit Motor Show este noua Alfa Romeo 4C Spider. Aspectul extraordinar al noului model este accentuat de culoarea galbenă şi
pachetul Track Package, care include mai multe detalii „dezgolite” din fibră de carbon, cauciucuri performante Pirelli P-Zero AR Racing şi sistem de evacuare din titan – Akrapovic.
Per total, modelul de serie este tras la indigo de pe „conceptul” cu acelaşi nume, prezentat la Geneva anul trecut – până şi jantele de 18 inch au rămas la fel!
Datorită structurii caroseriei,
executate din fibră de carbon, convertirea coupe-ului 4C în decapotabila 4C Spider a sporit greutatea cu doar 10 kg (905 kg)!
Fără acoperiş 4C Spider arată excepţional, iar cu acoperişul
instalat, aceasta pierde ceva...
Putem spune, că avea să fie mai proporţionată cu un acoperiş din fibră de carbon, dar atunci avea să apară problema stocării acestuia în portbagajul micuţ… Surplusul extrem de mic al greutăţii nu a afectat capacităţile dinamice. Amplasat central este acelaşi benzinar turboaspirat de 1.75 litri (240 CP şi 350 Nm), care accelerează noul model la prima sută de kilometri în doar 4,5 secunde (0-60 mph în 4.1 sec.) în drumul către viteza maximă, care constituie 258 km/h.
Vânzările noii Alfa Romeo 4C Spider vor demara în vara lui 2015, iar
unul dintre clienţi poate fi chiar
Jeremy Clarkson (cei ce au
privit The Perfect Road
Trip 2, vor înţelege)!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,359
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!