Opel prezintă ce mai mică utilitară, noul Corsavan!
15 Ianuarie 2015, 15:26
Dacă credeţi că modelul Combo este cel mai mic în gama utilitarelor Opel, să ştiţi că vă înşelaţi! Cea mai mică utilitară Opel este Corsavan, care ajunge la ce-a de-a patra generaţie,
fiind prezent pe piaţă începând
cu anul 1994 (Corsa B).

Prezentat la Salonul Auto de la Bruxelles, noul Corsavan este creat pe
baza actualei generaţii Opel Corsa E şi are un aspect pe cât de bizar, pe atât de drăguţ. Acesta este bazat pe versiunea cu 3 uşi ai noii Corsa, care vine cu geamurile spate în culoarea
caroseriei şi un portbagaj cu un volum de 920 litri şi cu o capacitate de încărcare de 571 kg, sau cu 21 kg mai mult, decât oferea generaţia precedentă. Datorită diferitor sisteme electronice de asistare, noului sistem multimedia IntelliLink cu display de 7 inch şi posibilităţi avansate de conectivitate, încălzirii parbrizului şi a volanului, noul Opel Corsavan este cea mai modernă şi ce mai confortabilă utilitară compactă din segmental său.
Sub capota noului Corsavan se vor regăsi două propulsoare la alegere, unul pe benzină de 1,4 litri şi altul diesel de 1.3 litri. Puterile, în dependenţă de motorizări, variază de la 70 la 95 CP. Versiunea 1.3 CDTI ecoFlex de 95 CP va oferi un cuplu de 190 Nm şi un consum mediu de doar 3,3 l/100 km, datorită sistemului start/stop, conformându-se şi normelor ecologice Euro-6, având un nivel al emisiilor CO2 de 88 g/km.
Mentenanţa noului Corsavan va fi lipsită de orice griji, datorită intervalelor mari între deservirile programate, care sunt setate odată la 30 000 km, atunci când deservirile generale (cele mai mari), vin odată la 60.000 km sau o dată la 2 ani! O investiţie bună, pentru o afacere legată de livrări rapide, spre exemplu!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,036
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!