Henrik Fisker a transformat un Aston Martin Vanquish în Thunderbolt Concept
17 Martie 2015, 10:43
La Concursul de Eleganţă din Amelia Island, Henrik Fisker a prezentat un concept, numit Thunderbolt (Fulger), care a fost creat pe baza lui Aston Martin Vanquish cu ajutorul celor
de la Galpin Auto Sports. Acest concept nu este prima creaţie de
acest gen al lui Henrik Fisker,

astfel de maşini individualizate
fiind construite de Fisker
pe baza astfel de modele
precum BMW Seria 6
(E63) şi Mercedes-Benz
SL (R230),
ne luând în calcul modelul electric Fisker Karma, care a fost creată
de la zero.
Toată caroseria lui Vanquish a primit un design absolut nou, iar practic toate elementele caroseriei au fost realizate din fibră de carbon. Blocurile optice faţă precum şi grila radiatorului din aluminiu tipică Aston Martin, au primit un design absolut nou,
iar posteriorul a fost accentuat de blocurile optice inspirate din Fisker Karma, în timp ce partea laterală împreună cu luneta „tridimensională” aduce aminte de vechiul Porsche 944. Caroseria a fost coborâtă cu 15 mm, iar jantele au primit o dimensiune enormă de 21 de inch.
Pielea fină Natuzzi, ceasul “transparent” Skeleton de la producătorul elveţian Maurice Lacroix, primul display curbat Panasonic Curved Control Screen de 11.6 inch şi două sticle de şampanie – toate acestea dau tonul unui interior de lux desăvârşit.













La moment, Henrik Fisker nu planifică să pună “Fulgerul” în producţie, dar dacă va fi un interes din partea potenţialilor clienţi, care nu îl vor procura pentru comercializare, păstrându-l ca un automobile de colecţie, Thunderbolt ar putea fulgera pe cerul întunecos al lumii auto.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,886
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!