De astăzi, site-ul PiataAuto.md devine mai prietenos cu telefoanele mobile!
8 Mai 2015, 10:57
Dragii noştri, astăzi avem o veste importantă pentru voi! De astăzi site-ul PiataAuto.md devine mai prietenos cu device-urile mobile, oferindu-vă o comoditate modernă, dinamică şi plăcută la accesarea site-ului de pe telefoane mobile.

Noua versiunea mobilă marchează începutul unui proces de dublare a conţinutului site-ului în formă uşor accesibilă de pe device-urile mobile. Noul format adaptat device-urilor mobile este de astăzi disponibil pe prima pagină a site-ului, pe paginile compartimentelor de ştiri şi teste drive, dar şi la citirea detailată a tuturor ştirilor şi testelor drive de pe site-ul nostru. În perioadele următoare toate compartimentele esenţiale şi relevante pentru device-uri mobile ale site-ului vor primi adaptări axate spre telefoanele mobile.
De pe desktop-uri şi tablete site-ul va putea fi vizualizat la fel ca şi până acum, cu un accent puternic pe formatarea în stilul unor reviste de înaltă calitate grafică. Ştirile şi articolele noastre vor putea fi văzute, ca până acum, cu imagini însoţitoare, text în coloane şi o adaptare grafică şi dimensională excelentă pentru display-ul unei tablete, de exemplu. Pentru telefoanele mobile, însă, noua versiune aduce funcţionalităţi bine adaptate ecranelor tactile mai mici şi o vizibilitate mult mai bună pe aceste device-uri, fără necesitarea zoom-ului.

Prima pagină a site-ului, de exemplu, poate fi parcursă simplu, de sus în jos, prin simplul scroll cu apăsarea degetului, toate elementele fiind mari, clare şi uşor de accesat. Oricând se poate reveni la partea de sus a paginii prin apăsarea săgeţii flotante semitransparente din colţul de jos al
site-ului. Meniul este accesibil în bara de sus, prin desfăşurare, iar alături este inserată o nouă funcţie de căutare rapidă Google încorporată în site. Asftfel, de pe device-urile mobile veţi putea căuta şi mai eficient conţinutul dorit prin cuvinte cheie relvante, fără a fi nevoie de prea mulţi paşi sau de identificarea categoriei exacte unde aţi putea găsi conţinutul de care aveţi nevoie.

Pagina ştirilor aduce un adevărat News Feed modern, la fel cum sunteţi obişnuiţi, cei mai mulţi dintre voi, din reţelele sociale. Puteţi accesa compartimentul ŞTIRI din meniu şi veţi avea imediat o coloană virtual infinită de ştiri auto, în care se încarcă noi şi noi ştiri pe măsură ce faceţi scroll în jos printre ştirile pe care le vedeţi! Nu mai sunteţi nevoiţi să paginaţi, sau să faceţi paşi repetaţi, puteţi savura ştirile într-o consecutivitate neîntreruptă!

La fel se întamplă şi pe pagina testelor drive, unde fluxul de teste e acum unul continuu, aducându-vă noi şi noi
teste în „News Feed”-ul compartimentului TEST DRIVE, fără paginări sau paşi suplimentari. Practic, acum puteţi oricând face o incursiune
plăcută în sutele de teste drive ale redacţiei noastre, alegând să citiţi oricând testul modelului preferat, găsindu-l extrem de uşor!
Iar paginile citirii detailalte ale ştirilor şi testelor drive vă aduc text mare şi clar, foarte citeţ, pentru ca să puteţi savura neîntrerupt aceste materiale de pe telefonul Dvs. mobil. La sfârşitul materialelor, acolo unde e cazul, vor exista galerii video şi galerii foto, pe care să le puteţi admira cu un simplu scroll, iar după ştirea sau testul curent, aveţi un nou News Feed cu ajutorul căruia puteţi face pe aceeaşi pagină o incursiune în ştirile sau testele drive recente!

Şi totuşi, cei care preţuiesc foarte mult stilul editorial actual al ştirilor şi testelor noastre drive, le vor putea citi în continuare în acest format de pe telefonul mobil. La versiunea mobilă, atunci când deschideţi ştirea, imediat sub imaginea principală veţi vedea un link prin care puteţi schimba modul de vizualizare a ştirii sau articolului pe care l-aţi accesat!

Astfel, de astăzi vă îndemnăm să accesaţi PiataAuto.md mult mai des şi
mai plăcut de pe device-urile Dvs. mobile! Noi ne-am adaptat pentru a Vă oferi o experienţă cât mai plăcută!
P.S.: Toate comentariile şi sugestiile Dvs. despre noua versiune mobilă sunt binevenite!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
3
1,801
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!