NHTSA a premiat experţii Volvo în domeniul siguranţei
8 Iunie 2015, 15:31
La conferinţa tehnică a inovaţiilor în domeniul siguranţei vehiculelor (ESV 2015) care are loc astăzi, pe 8 iunie 2015, în Suedia, Gothemburg, doi experţi Volvo de top în domeniul siguranţei au fost premiaţi de către cei de la NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration), pentru contribuţia acestora în domeniul siguranţei automobilelor.
Timp de 20 de ani, liderul tehnic senior în domeniul evitării accidentelor şi profesor adjunct la Universitatea din Iowa, SUA, Dr. Trent Victor (pe poză în centru), a depus mai mult de 20 de patente pentru brandul suedez, iar la momentul de faţă acesta lucrează asupra sistemelor autonome şi sistemelor de prevenire a accidentelor în urma distragerii atenţiei conducătorului de către sistemele multimedia, bazate pe urmărirea ochilor acestuia.
Managerul de inovare pentru siguranţă activă şi şasiu, Jonas Ekmark, lucrează în domeniul siguranţei din 1994, de atunci depunând peste 30 de patente pentru Volvo Cars, fiind la baza dezvoltării sistemelor de frânare autonomă şi de evitarea a impactelor cu alte vehicule, biciclişti, pietoni sau animale.

Conform celor doi experţi Volvo în domeniul siguranţei, acest premiu îi încurajează să lucreze mai mult pentru a atinge scopul dorit de a crea vehicule care vor exclude mortalitatea şi traumele grave la bordul maşinilor Volvo către anul 2020, iar vehiculele autonome vor juca un rol important
în atingerea acestor scopuri.
Urmăriţi spotul de mai jos.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,056
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!