Mazda BT-50 a primit un facelift discret
14 Iulie 2015, 14:40
După 4 ani de la lansare unicul pick-up a celor de la Mazda, modelul BT-50 a trecut printr-un facelift discret de mijloc de carieră. Producătorul nipon a prezentat doar o imagine oficială, în care putem vedea practic toate schimbările exterioare. Astfel, în urma facelift-ului Mazda BT-50 a primit blocuri optice faţă restilizate, grila radiatorului modificată şi înzestrată cu un contur cromat în stilul modelelor Mazda recente, indicatoare de direcţie care au migrat de pe aripile faţă pe corpurile oglinzilor retrovizoare,
pragurile de îmbarcare mai puţin proeminente, jante din aliaj cu design modern, în timp ce blocurile optice spate au schimbat „faţada” transparentă pe una roşie.

Conform celor de la Mazda, interiorul a primit materiale de calitate mai bună şi un sistem multimedia cu cameră retrovizoare. Gama de motorizări însă, a rămas neschimbată. Mazda BT-50 facelift va fi oferită cu două motorizări diesel de 2.2 litri (160 CP şi 385 Nm)
şi 3.2 litri (200 CP şi 470 Nm) care se regăsesc şi pe Ford Ranger facelift, pe baza căruia a şi fost creat pick-up-ul BT-50.

Producţia noii Mazda BT-50 facelift deja a demarat la uzina din Tailanda, cea din urmă fiind şi cea mai mare piaţă pentru pick-up-ul nipon.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,199
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!