Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Eleganţa întâlneşte performanţa: Spofec Rolls-Royce Ghost Series II (Video)

11 August 2015 - 17:40
Denis Godorozea
Eleganţa întâlneşte performanţa: Spofec Rolls-Royce Ghost Series II (Video)
Pentru a accentua performanţele lui Rolls-Royce Ghost Series II atelierul de tuning Spofec care face parte din grupul german Novitec, a sporit performanţele limuzinei britanice şi a condimentat aspectul acesteia.

Pentru exteriorul lui Ghost Series II specialiştii Spofect au elaborat un kit aerodinamic din fibră de carbon care include elementele agresive precum barele de protecţie şi pragurile modificate, dar şi un spoiler micuţ de pe capacul portbagajului. Tabloul este finisat de elementele cromate vopsite în negru şi de jantele de 22 de inch vopsite într-o culoare mată aurie. Ţinuta de drum a fost îmbunătăţită datorită suspensiei pneumatice care oferă o gardă la sol cu 40 mm mai mică, revenind la nivelul standard odată cu atingerea vitezei de 140 km/h şi a frânelor carbon-ceramice de mari dimensiuni care pe lângă faptul că sunt mult mai performante decât unităţile din uzină sunt şi cu tocmai 38 kg mai uşoare!

Sistemul de evacuare mai scade 5 kg din masa totală, iar unitatea de control N-TRONIC adaugă mai mulţi căluţi propulsorului V12 twin-turbo de 6.6 litri.

Sunt disponibile două nivele de putere, care sporesc herghelia de la 570 CP (780 Nm) la 685 CP (958 Nm), iar al doilea nivel este capabil să ofere 709 CP (974 Nm). În cea mai puternică setare Rolls-Royce Ghost Series II accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4.4 secunde, în timp ce viteza i-a fost limitată la 250 km/h. Se pare că după tratamentul celor de la Spofec, limuzina elegantă şi-a pierdut o doză din aristocrăţia sa în schimbul sportivităţii. Informaţii utile: Test-Drive Rolls-Royce Ghost Extended Wheelbase
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter