Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Lamborghini Aventador Roadster condimentat de SR Auto

10 August 2015 - 13:36
Denis Godorozea
Lamborghini Aventador Roadster condimentat de SR Auto
Nu trebuie să fii un tuner pur sânge şi să creezi elemente de producţie proprie pentru un model sau altul, pentru a crea un proiect unic. Este de ajuns să aduni elemente deja existente şi să le combini frumos.

Drept exemplu poate servi acest Lamborghini Aventador Roadster LP700-4 condimentat de tunerul canadian SR Auto. Pentru ai atribui un aspect agresiv, cei de la SR Auto au început de la jante, instalând setul excepţional PUR RS05 cu diametru de 20 de inch şi 9 inch lăţime pe puntea faţă şi de 21 de inch şi 12.5 inch lăţime pe puntea spate. Jantele au fost vopsite într-un albastru întunecat Bespoke Matte Mag Blue care contrastează cu nuanţa caroseriei mai deschisă, fiind de fapt o peliculă de la Wrap Workz accentuată de linii negre, albe şi oranj.

Pentru o agresivitate pronunţată, bara frontală a primit spoilerul masiv preluat de la versiunea LP720-4 creată cu ocazia aniversării jubileului de 50 de ani Lamborghini Automobili. Difuzorul masiv a fost preluat de la aceeaşi versiune jubiliară. Rezultatul este surprinzător de agresiv şi original, deşi pentru unii va părea prea exagerat. În fine, acest exemplar poate servi drept un mic aperitiv înaintea lansării noului Lamborghini Aventador Roadster Superveloce LP750-4 care va avea loc deja pe 14 august!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter