MINI nu îşi va diversifica gama de modele ci se va axa pe esenţa brandului
6 August 2015, 09:50
”Mai puţin, înseamnă mai mult”, anunţă responsabilul pentru brandul MINI, Peter Schwarzenbauer. Se pare că cei de la MINI nu se vor aventura să ocupe toate nişele posibile, pentru a stoarce venituri, dar se vor concentra pe esenţa brandului şi modelele care merită cu adevărat atenţie.
MINI este un brand nonconformist care necesită o abordare aparte, chiar şi comparativ cu brandul „mamă”, BMW, care tinde să ofere cât mai multe opţiuni ocupând tot mai multe nişe.
Schwarzenbauer menţionează că MINI îşi va restructura gama de modele rezumându-se doar la 5 modele!
Astfel cei de la MINI se vor concentra pe hatchback-ul MINI (3 şi 5 uşi), break-ul Clubman, crossover-ul Countryman, viitorul MINI Cabrio, iar al cincilea model, cel mai probabil va fi versiunea de serie al conceptului spectaculos MINI Superleggera Vision Concept, despre care tot se vehiculează zvonuri. În rezultat, continuare nu vor mai avea MINI Coupe, MINI Roadster şi MINI Paceman.
Totuşi, nu este clar pentru ce a fost creată versiunea cu 5 uşi al hatchback-ului, dacă a debutat un break mai practic? Se pare că şi acest model, dacă nu va fi popular, va trebui să părăsească gama de modele, pentru că adevăraţii cunoscători nu vor schimba hatchback-ul cu 3 uşi pe unul cu 5 uşi.
Datorită unei game de modele mai mici, cei de la MINI se vor putea focusa mai mult pe modelele importante, iar viitorii proprietari nu vor avea confuzii atunci când îşi vor alege viitorul MINI.

Informaţii utile:
Test-Drive MINI Hatch 3 uşi
Test-Drive MINI Hatch 5 uşi
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,843
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!