Noul Suzuki Baleno va debuta la Frankfurt (Video)
7 August 2015, 12:19
La Salonul Auto de la Frankfurt, Suzuki va prezenta noua generaţie al compactei Baleno care a fost prefaţată de conceptul iK-2 la Salonul Auto de la Geneva din acest an. Aceasta este generaţia a doua al modelului nipon Suzuki Baleno, care a fost scos din producţie cu 13 ani în urmă, în 2002. Noua generaţie se va situa deasupra actualului Swift, fiind un pic mai mare ca dimensiuni.
Reamintim că conceptul avea o lungime de 4,023 mm, o lăţime de 1,920 mm, o înălţime de 1,450 mm şi un ampatament de 2,520 mm.

Designul modelului de serie nu s-a îndepărtat prea mult de conceptul prezentat în martie la Geneva. Micele diferenţe din unica poză oficială se pot observa doar la mânerele uşilor, prizele de aer al barei de protecţie
faţă şi jantele mai mici în diametru (conceptul avea jante de 18 inch). Sub capota noului Suzuki Baleno se adăposteşte un benzinar turboaspirat cu injecţie directă 1.0 BOOSTERJET care va fi eficient şi dinamic. Mai multe detalii despre noul Suzuki Baleno vom afla mai aproape de premiera mondială al acestuia.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,152
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!