Premieră: Noua generaţie Volkswagen Tiguan!
15 Septembrie 2015, 08:26
În 8 ani de producţie prima generaţie Volkswagen Tiguan a reuşit să găsească peste 2.64 milioane de proprietari, în timp ce cea de-a
doua generaţie, care va debuta
la Frankfurt, promite să fie şi
mai dorită.
Aspectul noului Tiguan este mai sofisticat şi mai dinamic, fiind inspirat din conceptul Cross Coupe GTE. Interiorul, de asemenea, a făcut un salt enorm în plan stilistic având o alură mai elevată.
Noul Volkswagen Tiguan este cu 60 mm mai lung, cu 30 mm mai lat şi cu 33 mm mai scund decât predecesorul, iar ampatamentul i-a fost sporit cu 77 mm.
Noul Tiguan a „slăbit” cu peste 50 kg
şi a devenit mai spaţios la interior.
Volumul portbagajului a crescut până la 615/1.655 litri ultima cifră fiind sporită cu 145 litri. Din start va fi disponibil şi pachetul R-Line care se deosebeşte prin barele de protecţie agresive şi jantele de 19 inch sau cel opţionale de 20 inch.
Sub capota noului Tiguan se vor adăposti propulsoare diesel şi pe benzină cu puteri cuprinse de la 125 la 240 CP. Propulsoarele au devenit cu 25% mai eficiente şi pot fi combinate cu noul sistem de tracţiune integrală 4Motion Active Control care oferă şi patru regimuri la alegere - Onroad, Snow, Offroad şi Offroad Individual. Noua generaţie al crossoverului german va primi şi diferite sisteme care vor spori siguranţa activă, printre care şi sistemul City Emergency Braking.
Pe lângă versiunea de producţie al lui Tiguan, cei de la Volkswagen vor prezenta la Frankfurt şi conceptul Tiguan GTE Concept, care prefaţează un viitor Tiguan GTE cu propulsive hibridă. Conceptul dispune de un sistem hibrid ce dezvoltă 218 CP şi poate parcurge 50 km în regim pur electric.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,426
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!