Volvo ia punctaj maxim şi la testele americane de siguranţă IIHS! (Video)
21 Septembrie 2015, 11:09
Fiind primul automobil care a primit un punctaj de 100% pentru sistemele active de siguranţă în testele EuroNCAP, noua generaţie Volvo XC90 reuşeşte să exceleze şi la testele americane de siguranţă IIHS. În cele cinci teste de siguranţă IIHS, noul XC90 a primit punctaje maxime, inclusiv în testul cu o acoperire de 25% al părţii frontale, care-l trec cu brio doar un procentaj mic de maşini moderne.
Astfel, noul Volvo XC90 a obţinut cel mai mare premiu Top Safety Pick+. Cei de la IIHS au menţionat şi sistemele de siguranţă activă al noului XC90, în special versiunea îmbunătăţită al sistemului City Safety, care acum poate funcţiona şi la viteze mai mari. Acest sistem a ajutat noul XC90 să ia cele 6 puncte maxime acordate la prevenirea impactului datorită frânării autonome.
Având rezultate maxime la testele EuroNCAP, iar acum şi la cele de la IIHS, noul Volvo XC90 demonstrează încă o dată că este unul dintre cele mai sigure automobile din lume, realizând un pas important către viziunea celor de la Volvo, care presupune că către anul 2020 nimeni nu va deceda şi nu va primi leziuni corporale grave la bordul unui Volvo.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,151
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!