Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Legendarul EVO spune „Adio” americanilor cu versiunea Mitsubishi Lancer Evolution X Final Edition

7 Octombrie 2015 - 14:43
Denis Godorozea
Legendarul EVO spune „Adio” americanilor cu versiunea Mitsubishi Lancer Evolution X Final Edition
Recent cei de la Mitsubishi Motors SUA au prezentat versiunea facelift al modelului Lancer X, iar acum ne prezintă şi versiunea de “Adio” al celui mai potent Lancer, modelul Lancer Evolution X Final Edition, dedicat publicului american. Dacă pentru Japonia versiunea Final Edition este disponibilă doar în 1,000 de exemplare, americanii vor primi un total de 1,600 de exemplare al versiunii de „Adio” bazate pe specificarea de bază GSR.

La exterior versiunea americană se deosebeşte prin acoperişul din aluminiu vopsit în negru, jantele Enkei de 18 inch, conturul calandrului întunecat şi logoul „Final Edition” de pe capacul portbagajului. Final Edition poate veni doar în 4 culori - Pearl White, Rally Red, Mercury Gray şi Octane Blue.

La interior acesta primeşte plăcuţe „Final Edition” cu numărul de ordine al exemplarului, covoraşe cu inscripţia „Lancer Evolution Final Edition”, scaune sport şi accente roşii.

Substratul tehnic este dominat de propulsorul turboaspirat de 2.0 litri care dezvoltă 303 CP şi 414 Nm. Având 12 CP în plus, Final Edition este cel mai puternic Lancer Evolution de producţie vândut pe teritoriul SUA. Suspensia sport cu amortizoare Bilstein şi arcuri Eibach şi sistem de frânare Brembo cu discuri de frână din două piese sunt preluate de pe versiunea mai dotată MR.

Nu lipseşte nici legendarul sistem de tracţiune integrală S-AWC.

Preţul pentru Mitsubishi Lancer Evolution X Final Edition în SUA va porni de la 37,995 dolari.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (17 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter