Legendele tuningului: Mercedes-Benz W124 cu tuning de la WALD International
11 Decembrie 2015, 18:31
Mercedes-Benz E-Class în caroseria W124 are un loc special în inimile noastre. Chiar dacă majoritatea ar
spune că W124 nu trebuie modificat şi lăsat aşa cum a ieşit din uzină, mai multe case de tuning au avut ceva pregătit pentru celebrul “tanc”, iar WALD International a fost una din ele.
Am dorit să vă prezentăm programul de tuning al atelierului nipon WALD International datat cu anul 1997 care şi la momentul actual este disponibil şi poate fi comandat!
Au ceva special japonezii atunci când creează automobile şi, sau, tuning pentru acestea. Totul pare foarte potrivit şi adus la apogeul perfecţiunii şi arată bine chiar şi în zilele noastre.
Pachetul Executive Line pentru W124 cuprinde un spoiler cu prize de aer revizuite pentru bara de protecţie faţă, praguri laterale şi un ataşament pentru bara de protecţie spate. Nu lipsesc nici jantele supradimensionate, suspensia coborâtă şi sistemul de evacuare sport.
Interiorul primeşte o retapiţare completă, un volan nou şi o planşă de bord gradată până la 300 km/h, aceste modificări însă, nu mai pot fi comandate, disponibil fiind
doar kitul aerodinamic.
Un alt kit aerodinamic de exterior, numit V4, cuprinde aceleaşi praguri, în timp ce barele de protecţie sunt absolut noi, înlocuind complet celea standard. Cu kitul V4 modelul W124 se priveşte mult mai modern fiind inspirat din modelul C36 AMG.
Acest kit este asortat cu jante bicolore cu un design mai agresiv. Ambele kituri sunt disponibile pentru break-ul S124, iar coupe-ul C124 se mulţumeşte doar cu kitul V4.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
8,072
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!