Premieră: Noul Mercedes-AMG S 65 Cabriolet!
14 Decembrie 2015, 14:17
Cei de la Mercedes-Benz au dezvăluit cel mai nou membru din gama modelelor de performanţă, noul Mercedes-AMG S 65 Cabriolet, care va
debuta în premieră la Salonul Auto
de la Detroit. Noul model se alătură modelelor dotate cu propulsorul
V12 Biturbo de 6.0 litri, printre care sedanul S 65, roadsterul SL 65, SUV-ul G 65 şi coupe-ul S 65 Coupe.
La fel ca şi versiunea S 65 Coupe, noul S 65 Cabriolet se deosebeşte prin elementele cromate de pe barele de protecţie şi praguri, dar şi cu jantele forjate de 20 de inch şi finalele de evacuare speciale pentru modelele echipate cu propulsorul V12 Biturbo.
Propulsorul dezvoltă 630 CP şi 1,000 Nm, ceea ce permite decapotabilei să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4.1 secunde (identic coupe-ului) şi să
atingă o viteză maximă de 250 km/h (limitată electronic). La bifarea pachetului AMG Drivers package limitatorul este mutat la cifra de 300 km/h.
Având un consum mediu de 12 l/100 km, S 65 Cabriolet este mai eficient decât concurenţii săi dotate cu propulsoare în 12 cilindri. Magnificul V12 Biturbo este cuplat la transmisia automată cu 7 trepte AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC care oferă trei regimuri diferite, printre care şi regimul Controlled Efficiency (C)
care activează funcţia
ECO Start/Stop.

Exteriorul elegant îşi are amprenta şi în interiorul luxos. Totul începe de la acoperişul magnific care poate fi executat în patru culori diferite, pentru a reflecta ambianţa interioară. Acoperişul poate fi pliat la viteze de
până la 50km/h. Interiorul este căptuşit în piele designo Exclusive nappa şi înzestrat cu volan sport, scaune sport şi inserţii din fibră de carbon.

Confortul cu acoperişul pliat îl vor oferi sistemele AIRCAP şi AIRSCARF care vor proteja de vânt şi vor încălzi regiunea gâtului celor de la bord.
Noul Mercedes-AMG S 65 Cabriolet este dotat cu suspensia sport bazată pe suspensia pneumatică AIRMATIC, dispune de o baterie litiu-ion care reduce greutatea cu 20 kg faţă de o baterie convenţională, iar opţional se pot comanda diferite “bunătăţi” inclusiv frânele carbon-ceramice. Startul primirii comenzilor va avea loc pe 4 aprilie 2016, în timp ce primele exemplare vor ajunge la posesori la începutul verii.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
1,984
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!