Toyota va aduce la Tokyo Auto Salon conceptul S-FR Racing
3 Decembrie 2015, 18:20
La Salonul Auto de la Tokyo cei de la Toyota au dezvăluit conceptul unui coupe cu tracţiune spate, numit S-FR, care va debuta ca model de producţie în calitate de frate mai mic pentru modelul GT86. În ianuarie 2016, la Tokyo Autosalon, un fel de SEMA Show în versiune japoneză, îmbibat cu tuning şi automobile de curse, va fi dezvăluită Toyota S-FR Racing Concept.
Astfel, aceasta reprezintă versiunea de curse a conceptului S-FR şi arată incredibil de bine! La exterior S-FR Racing se deosebeşte printr-un kit aerodinamic realizat din fibră de
carbon, jante încălţate în cauciucuri de curse şi suspensie sport cu garda la sol coborâtă. Având 4,100 mm în lungime, 1,735 mm în lăţime şi
1,270 mm în înălţime, conceptul S-FR Racing este cu 110 mm mai lung, cu 40 mm mai lat şi cu 50 mm mai scund decât conceptul “de stradă”.
Cei de la Toyota nu au anunţat ce propulsor are acest concept, unele surse spun însă, că sunt două unităţi care ar putea propulsa micuţul S-FR. Unul din ele ar putea fi noul benzinar turbo de 1.2 litri în trei cilindri care a debutat recent pe Auris facelift, iar altul ar putea fi benzinarul aspirat natural de 1.5 litri. Puterea estimată pe care o va avea Toyota S-FR este de 130 CP.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
1,841
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!