Nissan a pregătit șenile pentru iarnă! (Video)
15 Ianuarie 2016, 14:39
Cel mai vândut model Nissan în Canada, SUV-ul Rouge (X-Trail în versiune europeană), a fost transformat într-un cuceritor de munți cu ajutorul unor șenile de la American Track Truck instalate de către experții atelierului canadian Motorsports in Action, care au modificat și suspensia.

Rezultatul a fost numit Nissan Rouge Warrior – sau „Luptătorul”. Straniu, aceeași denumire a fost atribuită și conceptului Titan Warrior, prezentat la Detroit. Oare au de gând cei de la Nissan să creeze o serie de „Luptători” de producție?!
Dar să revenim la Rouge Warrior. Transmisia Xtronic și tracțiunea integrală au rămas intacte, iar cea din urmă, conform celor de la Nissan,



reacționează la schimbarea condițiilor de drum de 30 de ori mai rapid decât clipirea ochilor.
Datorită șenilelor imense ce măsoară 122 cm în lungime, 76 cm în înălțime și 38 cm în lățime, garda la sol a fost sporită la 58 cm, astfel Rouge Warrior având posibilitatea de a urca pe o pantă de 45 de grade acoperită cu zăpadă. Acest lucru a și fost testat pe o pârtie de schi al unei stațiuni de odihnă din Canada. Cum s-a descurcat Nissan Rouge Warrior puteți urmări în video de mai jos!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,574
GALERIE FOTO (26 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!