Premieră: Noul Audi A4 allroad quattro
12 Ianuarie 2016, 10:42
La Salonul Auto de la Detroit a debutat în premieră un nou membru al familiei A4, noul Audi A4 allroad quattro. Spre deosebire de A4 Avant, noul A4 allroad quattro dispune de o gardă la sol
sporită cu 34 mm, un calandru modificat, noi bare de protecţie, plastic agresiv pe perimetrul caroseriei, inclusiv pe aripi, logouri „allroad” pe aripile faţă, uşa portbagajului şi praguri.
Break-ul cu capacităţi sporite de trecere este echipat cu jante de 17 inch, dar pot fi bifate şi jante de 19 inch. Comparativ cu predecesorul, noul A4 allroad quattro utilizează o nouă suspensie spate multilink care este mai uşoară cu 12 kg.
Interiorul noului Audi A4 allroad quattro este similar cu cel al break-ului A4 Avant însă, dispune de un echipament mult mai bogat în dotarea de bază. Printre opţiuni se poate menţiona încărcătorul prin inducţie pentru smartphone-uri sau sistemul audio Bang & Olufsen cu 19 boxe.
Pe lângă regimurile de condus comfort, auto, dynamic, efficiency şi individual, mai apare un regim dedicat numit offroad. Mai există şi sistemul trailer maneuver assist care uşurează manevrarea remorcii.
Noul Audi A4 allroad quattro va fi disponibil cu şase propulsoare la alegere un benzinar TFSI şi cinci diesel-uri TDI cu puteri cuprinse între
150 şi 272 CP (cu 27 CP mai mult faţă de predecesor). În acelaşi timp Audi a redus emisiile de CO2 cu până la 21 g/km.
A doua generaţie Audi A4 allroad quattro va ajunge în Europa în vara acestui an cu un preţ de pornire de 44,750 euro în Germania.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
3,837
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!